anajmad -> Kritika, kritika...... (1.8.2008 19:23:02)
|
Danes sem bila na abraziji v izolski oporodnišnici oz.na ginekološkem odd.,zaradi ponavljajočih krvavitev. Vse lepo in prav Dr.Guzej-va in Dr.Deinsiger,o dohtarjih sama pohvala,a o sestrah na odd. pa - katastrofa. Ko so me pripeljali iz operacijske,sem se zvijala od bolečin in sestra,ki me je peljala gor v sobo,mi je rekla,naj rečem oddelčni sestri,naj mi nekaj da proti bolečinam. Jst ji lepo rečem,pa mi ona odgovori:Jah,boste morala mal potrpet. Čez dobro uro ji zopet rečem,da me ful boli,pa mi zamomlja:No,pa grem poklicat dohtarja. Seveda,ga ni poklicala. Pol ji žez dve uri zopet zatežim,da me ful boli.In veste kaj mi odgovori?!?! Ja ,kaj si pa greste otroka umišljevati,pol pa jokate,kok vas boli. Pa sem ji zabrusila nazaj,da jst sploh nisem prišla zaradi splava in tudi,če bi,njo to najmanj briga in če me boli-me boli. In tudi vem,kaj je bolečina,sem 3x rodila in zadnja dva poroda zelo boleče. Ona se je kar speljala. Samo,na viziti sem povedala dohtarju in tudi pritožbo na personal bom napisala. Seveda proti bolečinam nisem dobila ničesar. Vzela sem komaj doma. To pomeni,da sem trpela bolečine in to zelo močne od 12 do 17.30. Toliko zopet o velecenjeni izolski porodnišnici,no da ne bom žleht-o ginekološkem odd. in o "zelo prijaznih " sestrah.
|
|
|
|