|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kreme proti celulitu in strijam!
1.2.2009 16:58:08   
riba83
Pozdravljene!
Zanima me katere kreme ste (če ste jih) uporabljale v nosečnosti? In na katerih predelih vam je ostalo (ali ni ostalo) največ strij ali celulita od nosečnosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kreme proti celulitu in strijam!
1.2.2009 17:11:16   
švicarka
Jaz sem se skozi celo nosečnost (oz. od 4. meseca dalje) mazala z Vichy-jevo kremo proti strijam. Sem tik pred porodom in moram reči, da sem brez vsakršne strije. Zdaj ne vem, ali je krema tako fajn, al kaj?
Je malo dražja, ampak se očitno splača.  Je pa res, da je nastanek strij odvisen tudi od same elastičnosti in dovzetnosti tvoje kože.

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2009 17:12:13   
Hope2
Začela sem mazat z nivea otroškim oljem, zaradi poslušanja srčka z AS, okoli 16 tedna (ne vem več  točno kdaj) pa z palmer's kremo za nosečnice proti strijam. Pridelala nisem nobene strije, zbledela pa so mi celo stare. Glede na to, da sem imela že stare in sem nagnjena k strijam,si skor upam trdit, da mi je ta krema pomagala.
Celulit, ki je nastal v nosečnosti,mi je pa po parih tednih po porodu izginil, ostal je tisti, ko je že pred nosečnostjo kraljevaluser posted image . Proti celulitu nisem mazala nič, to sem že zdavnaj obupalauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.2.2009 17:13:03 >

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2009 18:20:46   
Anonimen
Z  nobeno kremo se nisem mazala, da bi preprečila ali omilila celulit in strije. Mi niso tako pomembne spremembe na telesu, da bi se zaradi tega sekirala.

Sem se pa mazala po trebuhu in dojkah z vichijevo kremo za suho kožo, ker je v prvi nosečnosti tako suha, d ame je vse peklo in srbelo, koža s eje luščila. Zdaj v drugo je koža normalna, ne rpesuha, ne premastna.  
Strije mi niso nastale nikjer, celulita pa sem imela že prej za odkup, ampak je moj in ga ne dam user posted image .

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2009 18:35:43   
detelja
zaradi strij mislim, da je vseeno katero kremo uporabljaš...lahko kupiš najdražjo pa ti ne bo pomagala, lahko pa najcenejšo pa bo super...največ je odvisno od same tvoje kože...pa mislim, da je pomembno, da mažeš...meni so rekli, da v nosečnosti niso priporočljive kreme proti celulitu in naj teh krem sedaj ne uporabljam-baje, da vsebujejo neko sestavino, katera lahko pride do ploda in mu škoduje... pa večina teh krem vsebuje tudi kofein...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2009 21:22:01   
naia
uporabljam olje eucerin za strije za trebušček, moram povedati, da so se mi naredile pri luknjci v trebuščku (sem imela prej uhan), drugje (še) nič, za celulit pa ne uporabljam ničesar

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2009 21:37:52   
Anonimen
Zanima me katere kreme ste (če ste jih) uporabljale v nosečnosti?

Nisem jih.
Potem sem eno, ampak bolj iz dolgcasa (sem jo dobila) kot iz kaksnega pricakovanja.

(odgovor članu riba83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2009 22:09:24   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: švicarka

Jaz sem se skozi celo nosečnost (oz. od 4. meseca dalje) mazala z Vichy-jevo kremo proti strijam. Sem tik pred porodom in moram reči, da sem brez vsakršne strije. Zdaj ne vem, ali je krema tako fajn, al kaj?
Je malo dražja, ampak se očitno splača.  Je pa res, da je nastanek strij odvisen tudi od same elastičnosti in dovzetnosti tvoje kože.

Uporabljala sem isto kremo - sem že 4 mesece po porodu - strije nimam nobene, celulit pa, ampak zanj niti nisem "skrbela". Redno sem si mazala samo trebuh.

(odgovor članu švicarka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2009 9:09:03   
nežka
Uporabljam Avalon olje in losjon za okrevanje kože, malo kombiniram in je super. Če pomaga proti strijam, jaz res nimam čisto nobene, mi pa zelo pomaga tudi, da me ne srbi.

< Sporočilo je popravil nežka -- 2.2.2009 9:10:21 >

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2009 10:22:37   
manna
Uporabljam od Collistar Intensive Anti-strecthmark cream. Krema je super, se lepo razmaže, hitro vpije, lepo diši...  Občasno se namažem še z oljem od Bubchen za vsak slučaj ;)

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2009 10:52:30   
annya
Jaz imam Chicco-MamaDonna za zvečer, čez dan in pa zjutraj pa se mažem ali z babylove (za nosečnice) ali nivea oljem in do sedaj nimam še nobene strije. Je pa res da se mažem vsaj 3x na dan ker imam zelo suho kožo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2009 11:02:56   
lananai
Jst uporabljam Johnson's Baby olje - se namažem pred spanjem. Mi ful lepo diši. Strij zaenkrat še ni (26. teden), ampak jih pričakujem, ker sem jih že v puberteti dobila, ko sem rasla. Pa se ne sekiram.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2009 12:32:56   
_kristy_
Uporabljam babylove olje za user posted image in nimam nobene strije sem pa v 33. tednu...namažem se pa 1x dnevno oz. po tuširanju ker se mi zdi da se bolj vpije pa še lepo diši...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2009 12:41:16   
UT_2008
Živjo. Ja, podvržena sem strijam. Ko se mažem, se sedaj vsaj ne širijo. Po nasvetu kolegice priporočam mažo strij z babyoljem in enim mlekom za telo po želji (sama uporabljam hipp olje in niveakremico). Sicer pa prav kremo za strije uporabljam Sanosan. Kupim jo ponavadi v DM-u ali pa kr Špar-u.
Kofeinske zadeve pa naj se ne bi uporabljale med nosečnostjo.

< Sporočilo je popravil UT_2008 -- 2.2.2009 12:42:17 >

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu _kristy_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2009 14:24:50   
liliana
Jaz sem uporabljala Afroditino kremo proti strijam.....dobila nisem nobene......kolegica je uporabljala Vichijevo kremo pa jih je dobila precej......tako da mislim, da krema sploh ni tako pomembna......verjetno strij ne bi dobila tudi, če ne bi uporabljala kreme........

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2009 15:30:27   
Alči
Uporabljala sem od Bübchen oljček za nosečnice, mazala rit, stegna in trebuh,oz po tuširanju sem se mazala s tem ker mi noro lepo diši, ko ga ja zmanjkalo pa sem se mazala iz uno čist navadno kremo Nivea-plava škatla k je ful mastna po celem telesu, skos je blo ok, zadnji  teden ko pa sem bla čez rok sem popokala po trebuhu ampak malo, samo spodaj pod popkom in se skor ne vidijo strije zdej več. Je pa tako, vse kreme so reklama, važno da je vlažno in mastno-da ostane koža elastična, vse drugo so komercialne fore. Če maš švoh kožo boš popokala če ne, ne boš. Celulit-ista zgodba, oz kreme majo kratkotrajen učinek. Jes sem ga podedovala  in ga imam in nisem nič grša zarad tegauser posted image . Kar naj se vidi da si postala mamica še po čem drugem kot po otrocihuser posted image hec

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2009 19:33:24   
bjondi
Strije imam že iz O.Š....v 1.user posted image  uporabljala Vischy-jevo kremo in glede na to ,da sem podvržena strijam sem jih dobila zadnji teden pred porodom nekaj malega pod popkom.Sedaj v 2.user posted image  tudi uporabljam Vischy-jevo kremo...

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2009 19:53:36   
Anonimen
a krema za celulit se lahko uporablja med nosečnostjo?

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2009 19:57:42   
tia12
Uporabljam kremo PREGNACARE in je odlična, zaenkrat smo še brez strij;-)

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.2.2009 7:10:15   
UT_2008
Lahko se uporablja, ti kar. Samo kofeinske zadeve ne uporabljat.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.2.2009 15:00:00   
čočolatka
Mazala sem se redno s kremo z nekim maslom (varianta labello), pa mi je ves trebušček okrog popka popokal. user posted image Mislim da je vzrok neelastična koža...

______...______...______...______
Mamii še eno čočolatko!!

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.3.2009 17:00:10   
šrimpf
Sem v 25. tednu, trebušček je že veeeelik, strije nimam še nobene. Uporabljam Hipp body butter proti strijam in za ohranjanje elastičnosti kože. Se mi zdi fejst vlažilna zadeva, pa še tako lepo diši user posted image . Imam pa tudi dokaj neelastično kožo, saj sem že med odraščanjem dobila strije na vseh živih koncih, tako da se kljub dobri kremi ne bom čudila, če jih bom dodatno pridobila. 

(odgovor članu čočolatka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.3.2009 19:08:39   
dreamhorse
Trenutno uporabljam mandljevo olje bebival, ker sem na vse ostale kreme, ki sem jih prej prenašal ok dobila alergijo.

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.3.2009 19:19:23   
zmajaz
Proti strijam sem se že v 1. nosečnosti mazala zjutraj in zvečer kar z Afroditino kremo proti strijam in nisem dobila niti ene strije - je pa to verjetno bolj odvisno od tega, kak tip kože imaš in koliko si nagnjen k strijam, ker zdaj v 2. nosečnosti se pa mažem 1x na dan, pa še to ne vsak dan, ker se mi ne enostavno ne ljubi, in zdaj pri 34 tednih še isto nimam niti ene strije.

Uporaba krem proti celulitu se pa v nosečnosti praviloma odsvetuje - sicer pa, kolikor sem jih jaz preiskusila, itak eno figo pomagajo.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.3.2009 10:57:20   
Anonimen
mislim da je najbolš se mazat z oljem ker ima veliko vitamina E, ker zboljšaš elastičnost kože -zaradi boljše elastičnosti je manj možnosti da pride do strij tudi npr pr hujšanju, ne samo v nosečnosti, drgač pa osebno ne dam nič več na te baby in nosečniške zadeve za mazat proti strijam in nevemčemu še, ker imajo vse (če preberete na sestavinah) nafto notr, zato se sama mažem z navadnim deviškim olivnim oljem (ki ga kupiš v trgovini za 5€ cel liter), v njega sem pa namočila šentjanževko (mi je rekla ena fizioterapevtka da je to olje tud najbolš za masažo), vonja se ga ko se mažeš, koža potem  pa nima nobenga vonja po olju - mam zelo občutjivga moža, k mu vse te kreme in žavbe smrdijo in so mu grenkeuser posted image ta  olje ga ne moti...

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?