Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kreme proti celulitu in strijam! 23.3.2009 14:50:56
|
|
|
|
vesny26
|
jaz se mažem z eucerinovim oljem proti strijam, pa z sanosanovo kremo proti strijam pa še z guno dm-ovo, kaj je že mama ne vem kaj aja pa občasno še z bepanthenom. mažem se zvečer pa zjutrej, imela sem tud že vichy-evo in neko olje od dr. Hauschke. Ampak nobena od teh krem ne pomaga, dajo ti občutek , da si nekaj naredu zase, vse je odvisno od kože,zaenkrat strij še ni ampak to se pokaže šele po porodu
|
|
|
|
RE: Kreme proti celulitu in strijam! 24.3.2009 7:30:18
|
|
|
|
Ella123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nežka Uporabljam Avalon olje in losjon za okrevanje kože, malo kombiniram in je super. Če pomaga proti strijam, jaz res nimam čisto nobene, mi pa zelo pomaga tudi, da me ne srbi. Ja, tudi jaz in je super !
|
|
|
|
RE: Kreme proti celulitu in strijam! 24.3.2009 8:19:26
|
|
|
|
summer410
|
jaz sem si kupila Babylove v DMu in mi zelo diši..... ter olivno olje v lekarni.....bomo videlu...upajmo na nič strij:)
|
|
|
|
RE: Kreme proti celulitu in strijam! 24.3.2009 8:45:02
|
|
|
|
baby blue
|
jst sm si v DM-u kupila Babylove olje in sem kar zadovoljna... mažem se vsak dan do zdej še nič opaznega
|
|
|
|
RE: Kreme proti celulitu in strijam! 25.3.2009 12:11:20
|
|
|
|
anikabanika
|
Hope...kaj to misliš resno, da pol nisi več imela celulita, ki si ga nabrala med nosečnostjo ?!?!?!?! Ker jaz ga prej nisem imela, vsaj viden ni bil z očesom, če sem stisnila kožo, itak da se je videl. Ampak zdaj ko sem v 28.tednu nosečnosti ga pa imam po riti toliko, da se ne rabim nič potrudit, se vidi že na daleč :(:( Jaz upam da se bo to po porodu kaj ublažilo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?