|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za telo
8.3.2008 21:20:47   
Baucka
Imamo zelo suho kožo. Mazala sem jo z Bepanthol-om, z oljem in mlekom od Bubchena in ni nič boljše. Po rokah je kar luskasta, sem jo kar z bepantenom namazala da je blo boljše. Za obraz tudi kar bepanten uporabljam, se sveti ko kresnička.

S čim mažete ve otroke, ki imajo zelo suho kožo.

hvala.

Gremo veselo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za telo
8.3.2008 21:31:04   
vesel
jaz uporabljam za hči Johnsonovo kremo,ki je notr aloa vera(zelena tuba) in je zlo fina.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2008 21:47:30   
Lejči
PO nasvetu pediatrinje uporabljam Adermo. 

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2008 22:13:59   
ona
Od bubchen(mislim,da sem prav napisalauser posted image ) kremo wind and weather!

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2008 22:23:57   
dido
Zalo dobra je tudi od Welede ognjičeva. Imaš kremo za obraz, telo in tudi kot neko olje za obraz za bolj hladne dni.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2008 22:30:16   
asika
jaz sem tamalo kar z oljem navadnim od Afrodite še mokro namazala in potem splaknila, obrisala in je mela tko super kožo. Upam da ti bo šlo

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2008 22:51:16   
Anonimen
Naši je pomagala samo Mustela. Dobi se v lekarni.

user posted image

(odgovor članu asika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2008 8:13:57   
LIDJOČKA
Mi imamo Trixero od Avene- je fino mastna in meni se zdi zelo dobra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2008 8:44:02   
šnucika
Nam po receptu v lekarni zmešajo linolofett z olivnim oljem in od A derme exomego uporabljam...zame in hčerko.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2008 9:09:04   
nuala
Jaz mojadva 2x ma teden kopam v vodi, ki ji dodam olje za dojenčne ( katerokoli razen Niveje, ker po njem se praskata ). Včasih namesto olja uporabim katerikoli body losion ( spet ne N. ).
Ko je bil pa tamali še alergiče, nes v lekarni kupila mleko za kopanje ( Arvensis ali nekaj podobnega ).

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2008 20:34:56   
karin412
Šentjanževo olje ali od Vogla 7 Herbs, Bioforce krema (tudi s šentjanževko).

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 8:47:02   
Metuljček Cekinček
A derma - dobi se v lekarni.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2008 9:26:33   
tannya
Če se le da uporabljamo naravno kozmetiko. Naša ima tudi zelo suho kožo in še najbolj je pomagala od Welede krema.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2008 10:26:59   
katjandraž
Naša ima tudi ful težave s kožo, Trixera od Avene ji zanekrat pomaga. Vsak večer jo namažem po celem telesu, če opazim zjutraj, da je koža zelo suha, tudi zjutraj, drugače pa jo zjutraj samo po obrazu.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2008 10:29:27   
Dadi
Naši pupi Mustela ni pasala na kožo...tako da jo tudi kar z Bepantenom mažem. Se pač sveti, ampak koža je pa veliko bolje..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2008 11:09:45   
jagoda80
Tudi naš enoletnik ima zelo suho kožo, tako po obrazu kot po telesu. Po nogicah in rokicah se mu včasih naredijo rdeče luskice. Besede pediatra: Ah, to je ta ekcem pri dojenčkih. Še najbolj pomaga OLIVNO OLJE, ki ga kupim v lekarni (po nasvetu patronažne v šoli za starše). Najboljše od vsega, kar sem sprobala. Boljše kot mandljevo olje. Namažem ga, ko je še moker in potem samo popivnam z brisačo. Za obraz pa BEPANTHEN 2x na dan. Pa koži škodijo vsa tekoča mila, ker se ne sperejo dovolj, tako da ga jaz umivam s trdim baby milom pod pazduho in ritko ali pa samo z vodo.
Pa napišem kaj vse smo še sprobali, pa je povzročalo suho kožo: Tekoče Nivea milo + šampon za dojenčke - ful izsušilo kožo in lasišče, kljub temu, da sem mazala z oljem; Johnson olje z aloe vero - ful izsušilo otrokovo kožo (meni pa je ok); Weleda mleko za telo z ognjičem, pa krema za obraz z ognjičem - pri obeh dobil suho in rdečo kožo.
Zelo fajn se pa za telo obnese tudi Bubchen mleko za telo - izsuši manj kot mleko drugih proizvajalcev. Uporabljamo tudi Bubchen šampon in kremo za ritko - oboje ok.

< Sporočilo je popravil jagoda80 -- 10.3.2008 11:13:24 >

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2008 12:03:53   
nežka
Nam najbolj pomaga Avalon krema za lička!user posted image

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2008 13:57:52   
aezzy
eucerin.
idealno, imamo vse,oljno za tusirat, za rokice, za ven, za sonce s pigmenti.....

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?