|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za soncnenje
22.7.2005 8:45:44   
ninocka
Grem jutri na morje :bravo: :bravo: pa moram se kremo kupt in me mal zanimajo vase izkusnje, kaj priporocate in kaj ne!

Ko kupujete kremo za soncenje, na kaj gledate (razen zascitnega faktorja, seveda) - firma, kako se maze, kako disi?

Jst sem mela lani eno od DM v spreju, sem bla z njo kar zadovoljna, samo disala ni kaj prevec.

In, ali uporabljate kreme po soncenju? Jst ze nekaj let prisegam na Johnson's after sun - ful ti lepo kozo navlazi in raztegen, da te nikjer nic ne veze al pa srbi. :bravo:

LP, :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krema za soncnenje
22.7.2005 8:52:00   
rija
johnsonovi po sončenju so zakon:bravo: samo enega, za opekline, se ne da več dobit. drugače pa vichy, fantazija. sploh zame, ko sem zelo bela.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krema za soncnenje
22.7.2005 8:57:45   
lutka
jaz pa že nekaj let uporabljam Copperton gel po sončenju. Vsebuje vitamine A in E ter alojo in kamilico. Gel dam v hladilnik in se po vsakem tuširanju z njim namažem . Tudi moj ga rad uporablja ker potem nima občutka " zategnjene kože".

za sončenje pa sem imela lani Niveino - peno. Se zelo lepo razmaže. Za letos pa še ne vem

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krema za soncnenje
22.7.2005 8:58:51   
*zvezdica*
Že par let kupujem kar kreme od DM...pa morm rečt da sm zadovoljna. Sicer je res, da ne dišijo ne vem kaj, ampak vseen so dobre....pa še cenovno ugodne...če primerjam kolk so ene vratolomno drage...pa se mi zdi da niso toool bolše kokr so dražje :zmeden:
Drugač sem pa letos imela after sun tud od DM (Sun dance) pa še proti komarjem...ful je dober..pa še kar diši :)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krema za soncnenje
22.7.2005 9:13:07   
soncece24
uporabljam coppertone - letos sem kupila še nekaj od sun mixa - olje, ker je tak fajn dišalo po kokosu. za po sončenju pa sem vzela afrodito in je fajna. kupla sem pa še nekaj v metroju - njihovo znamko, pa bomo vidli, kak se bo obneslo (ker je blo napol zastojn). ko kupujem gledam na faktor, predvsem pa na ceno, ker grem za 3 tedne in potrebujem kar precej krem, žepi pa vedno suhi;)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krema za soncnenje
22.7.2005 9:54:29   
bskrle
Sun dance - zelo odporen na vodo. Nobenih opeklin, seveda smo imeli otroka tudi v majčki.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krema za soncnenje
22.7.2005 9:54:30   
bskrle
Sun dance - zelo odporen na vodo. Nobenih opeklin, seveda smo imeli otroka tudi v majčki.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krema za soncnenje
22.7.2005 10:17:35   
Maxica
Jaz pa že od nekdaj uporabljam od Sun-mixa kreme in sem do sedaj bila vedno zadovoljna-lepo zagorela, nič opečena.:bravo:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Krema za soncnenje
22.7.2005 13:02:06   
kofetek2010
Nivea kreme, te ta nove, pri katerih se ni potrebno prej mazat, ampak takoj učinkujejo, za po sončenju smo imeli pa Delial (ful diši), za obraz imam pa tud Niveo z nekimi alfa flavoni proti staranju kože :)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?