Krema za soncnenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ninocka -> Krema za soncnenje (22.7.2005 8:45:44)

Grem jutri na morje :bravo: :bravo: pa moram se kremo kupt in me mal zanimajo vase izkusnje, kaj priporocate in kaj ne!

Ko kupujete kremo za soncenje, na kaj gledate (razen zascitnega faktorja, seveda) - firma, kako se maze, kako disi?

Jst sem mela lani eno od DM v spreju, sem bla z njo kar zadovoljna, samo disala ni kaj prevec.

In, ali uporabljate kreme po soncenju? Jst ze nekaj let prisegam na Johnson's after sun - ful ti lepo kozo navlazi in raztegen, da te nikjer nic ne veze al pa srbi. :bravo:

LP, :rozica:

rija -> Krema za soncnenje (22.7.2005 8:52:00)

johnsonovi po sončenju so zakon:bravo: samo enega, za opekline, se ne da več dobit. drugače pa vichy, fantazija. sploh zame, ko sem zelo bela.

lutka -> Krema za soncnenje (22.7.2005 8:57:45)

jaz pa že nekaj let uporabljam Copperton gel po sončenju. Vsebuje vitamine A in E ter alojo in kamilico. Gel dam v hladilnik in se po vsakem tuširanju z njim namažem . Tudi moj ga rad uporablja ker potem nima občutka " zategnjene kože".

za sončenje pa sem imela lani Niveino - peno. Se zelo lepo razmaže. Za letos pa še ne vem

*zvezdica* -> Krema za soncnenje (22.7.2005 8:58:51)

Že par let kupujem kar kreme od DM...pa morm rečt da sm zadovoljna. Sicer je res, da ne dišijo ne vem kaj, ampak vseen so dobre....pa še cenovno ugodne...če primerjam kolk so ene vratolomno drage...pa se mi zdi da niso toool bolše kokr so dražje :zmeden:
Drugač sem pa letos imela after sun tud od DM (Sun dance) pa še proti komarjem...ful je dober..pa še kar diši :)

soncece24 -> Krema za soncnenje (22.7.2005 9:13:07)

uporabljam coppertone - letos sem kupila še nekaj od sun mixa - olje, ker je tak fajn dišalo po kokosu. za po sončenju pa sem vzela afrodito in je fajna. kupla sem pa še nekaj v metroju - njihovo znamko, pa bomo vidli, kak se bo obneslo (ker je blo napol zastojn). ko kupujem gledam na faktor, predvsem pa na ceno, ker grem za 3 tedne in potrebujem kar precej krem, žepi pa vedno suhi;)

bskrle -> Krema za soncnenje (22.7.2005 9:54:29)

Sun dance - zelo odporen na vodo. Nobenih opeklin, seveda smo imeli otroka tudi v majčki.

bskrle -> Krema za soncnenje (22.7.2005 9:54:30)

Sun dance - zelo odporen na vodo. Nobenih opeklin, seveda smo imeli otroka tudi v majčki.

Maxica -> Krema za soncnenje (22.7.2005 10:17:35)

Jaz pa že od nekdaj uporabljam od Sun-mixa kreme in sem do sedaj bila vedno zadovoljna-lepo zagorela, nič opečena.:bravo:

kofetek2010 -> Krema za soncnenje (22.7.2005 13:02:06)

Nivea kreme, te ta nove, pri katerih se ni potrebno prej mazat, ampak takoj učinkujejo, za po sončenju smo imeli pa Delial (ful diši), za obraz imam pa tud Niveo z nekimi alfa flavoni proti staranju kože :)

Stran: [1]