Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 14:48:59
|
|
|
|
ksenjak
|
1.9. se je na forumu pojavilo isto vprašanje in je ena punca, ne spomnim se točno katera, rekla, da je njej pomagal samo Lanolin Multi-mam. To je edino, kar se jaz spomnim. Drugače pa poglej po forumu na ta dan. Lp, Ksenja:metulj:
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 16:26:46
|
|
|
|
mala Zala
|
Multi mam je super zadeva, zdaj se da ta gel kupiti tudi v drogerijah Tuš. Poskusi tudi blazinice Multi mam. Tudi preverjeno - super. LP:zajcek:!
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 17:39:15
|
|
|
|
Pupica
|
Definitivno multi mam, ne bo ti žal.
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 17:41:33
|
|
|
|
ZARA
|
jst tut pravm multi mam.... papa
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 19:01:12
|
|
|
|
Annny
|
OK, večina je zmagala((-: Nabavila bom Multi mam- po vaših besedah odlična zadeva, pa še skoraj 1/3 cenejša od Aventa (če imam prave informacije- moram pogledat v lekarno). Hvala((-:
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 19:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
NABAVI OBOJE TAKU MultiMum Lanolin in MultiMum gel blazinice! Prvo za preventivo, drugo ko postane že hudo - deluje antiseptično!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 21:22:51
|
|
|
|
giga
|
Jaz še nisem mamica, pa me zanima, če bi bilo modro se mazat s temi kremami že prej, preden začnem dojit? Za bradavice namreč trenutno skrbi samo mož:), jaz si jih niti z brisačo ne masiram, ker preveč skeli... Uživajte nosečnost, giga:duda:24.teden
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 7.9.2004 21:46:00
|
|
|
|
malika
|
Mazanje bradavic pomaga, tako da kar veselo na delo.
|
|
|
|
Krema za prsne bradavice 8.9.2004 7:41:41
|
|
|
|
Annny
|
Ja, mazanje prej je priporočljivo- jaz imam kar otroško olje z ognjičem Bubchen, lepo diši(-:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?