Krema za prsne bradavice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Annny -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 14:46:37)

Katera bi bila po vaših izkušnjah boljša: Avent ali Multi mam?
Vnaprej hvala za odgovore(-:

LP

ksenjak -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 14:48:59)

1.9. se je na forumu pojavilo isto vprašanje in je ena punca, ne spomnim se točno katera, rekla, da je njej pomagal samo Lanolin Multi-mam. To je edino, kar se jaz spomnim. Drugače pa poglej po forumu na ta dan.

Lp, Ksenja:metulj:

mala Zala -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 16:26:46)

Multi mam je super zadeva, zdaj se da ta gel kupiti tudi v drogerijah Tuš. Poskusi tudi blazinice Multi mam. Tudi preverjeno - super.

LP:zajcek:!

Pupica -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 17:39:15)

Definitivno multi mam, ne bo ti žal.

ZARA -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 17:41:33)

jst tut pravm multi mam....
papa

Annny -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 19:01:12)

OK, večina je zmagala((-: Nabavila bom Multi mam- po vaših besedah odlična zadeva, pa še skoraj 1/3 cenejša od Aventa (če imam prave informacije- moram pogledat v lekarno).
Hvala((-:

Anonimen -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 19:21:15)

NABAVI OBOJE TAKU MultiMum Lanolin in MultiMum gel blazinice! Prvo za preventivo, drugo ko postane že hudo - deluje antiseptično!!!!:bravo::bravo:

giga -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 21:22:51)

Jaz še nisem mamica, pa me zanima, če bi bilo modro se mazat s temi kremami že prej, preden začnem dojit? Za bradavice namreč trenutno skrbi samo mož:), jaz si jih niti z brisačo ne masiram, ker preveč skeli...
Uživajte nosečnost, giga:duda:24.teden

malika -> Krema za prsne bradavice (7.9.2004 21:46:00)

Mazanje bradavic pomaga, tako da kar veselo na delo.

Annny -> Krema za prsne bradavice (8.9.2004 7:41:41)

Ja, mazanje prej je priporočljivo- jaz imam kar otroško olje z ognjičem Bubchen, lepo diši(-:

dory -> Krema za prsne bradavice (8.9.2004 7:45:02)

Jaz sem si mazala bradavice sto na uro...ampak je mali imel tko mocan sesalni reflex, da so ble uboge revice po dveh tednih vse krvave in regadaste...tko da nobena krema ni vec pomagala, pac pa nastavki...lahko pa si jih vsaj malo utrdis...pred porodom...zadosca pa pred porodom tudi bepantenova...po porodu pa definitivno multi mam :)

papa,teja

Stran: [1]