|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za prsi
25.2.2005 19:42:23   
smrček
S čim si mažete bradavice po dojenju in po katerem mazilu si moraš bradavico umit pred novim podojem?

Do sedaj sem uporabljala Lanolin Multi mam, baje da ta povzroča alergije pri malčkih, ker je živalskega izvora:zmeden: Men se je zdelo pa to tako naravno, pa še v porodnišnici so mi ga priporočali. Ali se je katera srečala z alergijo zaradi lanolina?
:kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krema za prsi
25.2.2005 19:44:00   
Anonimen
js sem tut tega uporabljala pa bepanthen. ničear si nisem pred dojenjem spirala z bradavic pa nobenih alergij ni blo.

lp, lara

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krema za prsi
25.2.2005 20:05:26   
mamsi
Mazala sem si jih samo na začetku z Bepantenom, a mi ni popravilo težav, zato sem si jih mazala samo še z lastnim mlekom, in vsakokrat pustila, da se posušijo na zraku (bilo je poletje). Vsaka krema nekako zmehča kožo in postane še občutljivejša.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krema za prsi
25.2.2005 20:08:24   
kaja11
Jaz sem tudi Lanolin uporabljala... prvič slišim za možno alergijo:zmeden: Meni je zelo pomagalo... sploh une blazinice:bravo:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krema za prsi
25.2.2005 20:20:19   
smrček
Ja, blazinice so res zakon, in te so iz aloje. Danes pa ko sem šla si lanolin kupit, sem bila v lekarni kar šokirana.:zmeden:

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krema za prsi
25.2.2005 20:26:20   
MojcaMP
Zivjo,
jaz ze od zacetka uporabljam kremo za nego prsi po porodu od Dvorca Trebnik -
http://www.trebnik.com/categoriessub.asp?ID=2D

Po potrebi si namazem bradavice, prsi pa vsak dan in do sedaj se nisem dobila strij :)

LP Mojca

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krema za prsi
26.2.2005 11:37:01   
jana30
Jaz sem uporabljala Aventovo. Bila je super.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krema za prsi
26.2.2005 20:04:14   
mika
Mene je tudi Aventova rešila razpokanih in bolečih bradavic. Uporabljala sem tudi nastavke 14dni, ampak le toliko da je navlekla mleko.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?