Krema za prsi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

smrček -> Krema za prsi (25.2.2005 19:42:23)

S čim si mažete bradavice po dojenju in po katerem mazilu si moraš bradavico umit pred novim podojem?

Do sedaj sem uporabljala Lanolin Multi mam, baje da ta povzroča alergije pri malčkih, ker je živalskega izvora:zmeden: Men se je zdelo pa to tako naravno, pa še v porodnišnici so mi ga priporočali. Ali se je katera srečala z alergijo zaradi lanolina?
:kuza::kuza:

Anonimen -> Krema za prsi (25.2.2005 19:44:00)

js sem tut tega uporabljala pa bepanthen. ničear si nisem pred dojenjem spirala z bradavic pa nobenih alergij ni blo.

lp, lara

mamsi -> Krema za prsi (25.2.2005 20:05:26)

Mazala sem si jih samo na začetku z Bepantenom, a mi ni popravilo težav, zato sem si jih mazala samo še z lastnim mlekom, in vsakokrat pustila, da se posušijo na zraku (bilo je poletje). Vsaka krema nekako zmehča kožo in postane še občutljivejša.

kaja11 -> Krema za prsi (25.2.2005 20:08:24)

Jaz sem tudi Lanolin uporabljala... prvič slišim za možno alergijo:zmeden: Meni je zelo pomagalo... sploh une blazinice:bravo:

smrček -> Krema za prsi (25.2.2005 20:20:19)

Ja, blazinice so res zakon, in te so iz aloje. Danes pa ko sem šla si lanolin kupit, sem bila v lekarni kar šokirana.:zmeden:

MojcaMP -> Krema za prsi (25.2.2005 20:26:20)

Zivjo,
jaz ze od zacetka uporabljam kremo za nego prsi po porodu od Dvorca Trebnik -
http://www.trebnik.com/categoriessub.asp?ID=2D

Po potrebi si namazem bradavice, prsi pa vsak dan in do sedaj se nisem dobila strij :)

LP Mojca

jana30 -> Krema za prsi (26.2.2005 11:37:01)

Jaz sem uporabljala Aventovo. Bila je super.

mika -> Krema za prsi (26.2.2005 20:04:14)

Mene je tudi Aventova rešila razpokanih in bolečih bradavic. Uporabljala sem tudi nastavke 14dni, ampak le toliko da je navlekla mleko.

Stran: [1]