|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kreg v družini
25.6.2008 16:22:14   
Anonimen
Pozdravljene.
mene pa zanima, ko se s partnerjem ali celo z otroci skregate, ali vpijete ali imate raje tihe dneve ali je pol pol? Kako zgleda to pri vas?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kreg v družini
25.6.2008 16:27:02   
natasaom
tiha maša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2008 16:34:16   
Elly222
Odvisno od prepira-sam če dvignem glas je to minutka-če sm pa tiho ga to dosti bolj ubija...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2008 16:39:00   
lex
jaz pa ne morem bit tiho, se na ful spičima, čez 5 minut pa je vse OK

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Elly222)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2008 18:06:43   
massylou
Odvisno, za kaj gre, kdo začne, na kakšen način začne, zakaj...
Deremo se nikoli ne en na drugega, je pa včasih tišina, včasih buren pogovor, včasih lep pogovor... Večinoma se meni niti ne da kregat, razen če sem užaljena ali me je kdo prizadel. Potem povem svoje na srednje lep način in če ni učinka, sem nekaj časa tiho... Ponavadi sem tudi jaz tista, ki naredi prvi korak k spravi, ker se mi čez nekaj časas enostavno ne da več izgubljat energije za trmuljenje. Začnem pa tudi dostikrat jazuser posted image

< Sporočilo je popravil massylou -- 25.6.2008 18:07:31 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2008 19:01:39   
Suzy.
Hmm, kakor kdaj. Ponavadi nabiram in nabiram jezo in potem eksplodiram. In za tem....tiha maša. Ko se skregava mi gre od vsega najbolj na živce, če je pol kar naenkrat ves sladek. Potem pa res znorim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2008 20:12:18   
Naja30
Kakor kdaj. In odvisno od situacije. Včasih se spičima bolj na glas, včasih pa se samo pogovarjava in premlevava in na koncu pride do prepira. Najhuje je, kadar sploh ne veva, zakaj sva se sploh skregala.user posted image
In včasih noben ne kuha mule, včasih pa oba ali samo on, ali samo jaz... Sem pa ponavadi jaz tista, ki prva spregovori, ker se mi ne da več.user posted image

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2008 20:43:49   
Anonimen
Kako zgleda to pri vas?

Kot vegeta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2008 22:03:39   
poli*
Najino pravilo je, da ne smeva eden na drugega vpiti ali pa pošiljati koga v... user posted image  Ponavadi je 3 minute tišine in potem se opravičiva eden drugmu.
Ma včasih ugotoviva, da je prišlo do nesporazuma, ker sva se narobe razumela... in ne ker bi bila nasprotnega mnenja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2008 22:04:00   
TRIŠ
Tihe maše ni nikoli.Radi fajn kričimo in se zderemo pol pa je čez pet minut dobrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2008 13:20:56   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Kakor kdaj. In odvisno od situacije. Včasih se spičima bolj na glas, včasih pa se samo pogovarjava in premlevava in na koncu pride do prepira. Najhuje je, kadar sploh ne veva, zakaj sva se sploh skregala.user posted image
In včasih noben ne kuha mule, včasih pa oba ali samo on, ali samo jaz... Sem pa ponavadi jaz tista, ki prva spregovori, ker se mi ne da več.user posted image

Midva sma čist čist enaka kot vidvauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2008 13:32:38   
Piruri
Pri nas pa se ne kregamo, čeprav se mi včasih nabere toliko vsega, da bi kričala, pa je moj takšen tip, da se obrne proč in mi reče:

"Nima smisla se kregat, se bova pogovorila potem..."

Po eni strani ima prav, najin zakon laufa...je pa res, da zadrževanje jeze v sebi ni zdravo...jaz grem ponavadi na sprehod ali tečt...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2008 13:34:02   
viv_
Z možem se ne kregam, ne pomnim, kdaj sem se nazadnje skregala z njim.

Na tamalidve pa povzdignem glas, pa je to to... če se stvar umiri, je potem vse normalno naprej.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2008 8:02:24   
_andreja_
midva isto, se ne kregava vsak pove svoje mnenje in to je to, včasih se malce bolj na glas pogovarjava, včasih kričiva, ni pa nikoli nobene zamere ali pa da kdo z kom ne bi hotel govoriti.. na otroka pa večkrat povzdignem glas, pa ugotasvljam da to nič ne nuca tak da bom mogla drugo verjanto ubrat....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2008 21:17:35   
natasarobi
Ima slika, nema ton - no, ne vedno. Ponavadi je to takret, ko se jaz kuliram in sama sebe mirim, kr' drugač bi bila zelo glasna. Moj itak poe vse vedno na sobni glasnosti, je pa tudi tih, kadar sem jaz, ker ve, da ni dobro takrat vame rint.

Sem pa zelo vesela, da se to ne zgodi dostikrat.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2008 21:22:50   
* Mateja *
jAZ SE MORAM SKREGAT NA GLAS!!       
To pomeni, da kričim, povzdignem glas, ne morem bit tiho, moram dat vse iz sebe! POl sem pa ok, mož pa  je lih kontra od mene. On je pa tiho in splohh ne reagira , to me pa še bolj pizdi,...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2008 23:26:51   
massylou
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kako zgleda to pri vas?

Kot vegeta.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2008 14:57:55   
migrena
jaz povem svoje. on pa svoje ....pa če ne gre skupi...je slika brez zvoka kak dan, pol pa spet govoriva...ampak nikol ne ostanem dolžna, ker hočem da se razčistiuser posted image

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2008 18:15:37   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

To pomeni, da kričim, povzdignem glas, ne morem bit tiho, moram dat vse iz sebe!

Se podpišem. Če se kregam, se kregam. S tihimi mašami pa nisem nikoli nič dosegla... samo zapravila 3 dni, ko se nisva pogovarjala...

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.7.2008 16:06:24   
staši
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

To pomeni, da kričim, povzdignem glas, ne morem bit tiho, moram dat vse iz sebe! POl sem pa ok, mož pa  je lih kontra od mene. On je pa tiho in splohh ne reagira , to me pa še bolj pizdi,...

user posted image jaz isto.on pa tiho -katastrofa pol pa par dni je kot posran in se obrača stran in neki stalno godrnja pol pa ko  ima tisto njegovo potrebo po S...pa se začne lizat kot ena mačka meni pa pritisk na 1000 barov!

< Sporočilo je popravil staši -- 2.7.2008 16:09:30 >

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.7.2008 23:42:45   
Gina
Ma jaz povem svoje in to je to. Moj tudi. Se tudi dereva včasih. Itak čez 5 minut ne veva več kaj je bilo. Da bi pa živela z nekom, ki se drži name, slika brez tona - to pa ne, ni šanse, me čist razkajfa. takrat sem se pa čist zares sposobna dret. leta in leta so me takole terorizirali, ne prenesem tega. Ne da ne prenesem, ne spoštujem jih, zdijo se mi nevredni mojega sodelovanja z njimi. Grem proč s svetlobno hitrostjo od take sorte ljudi. Tudi prijateljev nimam takih. Naj mi povedo, kaj jim ni všeč in to je to. Tudi če se razjezijo, mi je to čist človeško.
Se mi pa zdi, da smo pač različni. To je bolj stvar karakterja, kot česa drugega najbrž. Tisto česar ne preneseš, ne sprejemaš (ste ene pisale o dretju - meni je to zgolj vibriranje zraka, ne pomeni nič). Kar pa je tvoj način izražanja, pa čist komot toleriraš, čeprav je komu drugemu nesprejemljivo (tiste, ki vam je način izražanja nezadovoljstva in način prisiljenja drugega, da dela po vaše ignoranca, pa vam ignoranca kadar jo ve doživljate na svoji koži, ne pomeni kaj groznega, si najbrž mislite, bo že minilo, ne rabim ga, sem itak jezna nanj,ali kaj podobnega). Jaz besed ne jemljem preveč resno, jezna dolgo pa ne znam biti, ker se mi zdi to nesmiselno.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?