|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči - kolike
30.3.2010 10:17:28   
BarbaraO
Imam slabe 3 tedne starega fantka, ki je imel danes ponoči (ob 3 zjutraj) prvič zelo močne krče. Je le dojen in zato tudi pazim, kaj jem. Pred njim sem imela dve punčki, ki sta sicer imeli nekaj krčev v prvih treh mesecih, ampak običajno zvečer okrog 8 ali 9, nikoli pa sredi noči. Glede na to, da z vitaminskimi kapljicami niti še nismo začeli, me skrbi, kaj šele bo. Ima katera kakšen praktičen nasvet? Stare forume sem prebrala, vendar...

Hvala - za kar koli!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.3.2010 11:43:02 >

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRČI / KOLIKE
30.3.2010 10:23:37   
valerija77
Poskusi z kapljicami koroškh lekarn. Nam so zelo pomagale. Če si zelo daleč, jih pošljejo tudi po pošti. Pokliči in ji naroči.

Lekarna Dravograd - Koroška cesta 47, 2370 Dravograd
Vodja: Sonja Vošner, mag.farm.
Tel.:02/87-70-730, Fax.:02/87-70-731 in E mail: lekarna.dravograd@netsi.net

Odpiralni čas:
ponedeljek - petek od 07:30 - 17:00
sobota od 07:30 - 12:00
nedelje in prazniki zaprto

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2010 10:24:06   
mateja8
Pozdravljena,

vem, da se dobijo neke protivetrovne kapljice, ki so mojemu sinetu malo ublažile krče.
Ne vem, kaj naj ti rečem, saj tako veš, da je treba striktno kupček podirat, počasi se dojit in take stravi.

Mi smo kapljice pred petimi leti kupili v privat lakarni v Sevnici. Zdej imam pa pol leta staro punčko, ki kolik ni imela zato ne vem, če jih še imajo. Moram ti pa rečt, da kolik ne bojo odpravile.

Vitaminske kapljice, so tudi mojega sineta napenjale in je imel po njih krča, zato mu jih nisem dajala. Sem ga imela veliko zunaj na sončku in je ta D3 vitamin dobil s soncem. Danes je star skoraj 6 let, pa mu nič ne manjka tudi če jih ni dobival.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 10:45:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2010 11:22:48   
Hope2
Ne že v naprej skrbet za AD3, ker ni pogoj da bo še huje. Našemu so se v tem času še krči omilili. Pa če pobrskaš po starih postih boš videla, da kar nekaj otrok dobro prenese kapljice in ni nobenih krčev zaradi tega.

Sab simplex v lekarni, antiflat v avstriji, kuminov sirup v vsaki lekarni, bio gaia v lekarni... lahko tudi kombiniraš več skupaj.

Masiranje trebuščka, ko pa je kar naenkrat tako hudo, pa ga sleči, pomasiraj trebušček, on naj veselo brca, pomasiraj tudi zadnjično odprtino, s baby palčko namočeno v haldilno kremo pomasiraš odprtino, tako da se pokaka in sprdi, ap je kmalu bolje. Kopanje v lavorju, nošenje na trebuščku, ap predvsem mirna kriuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2010 21:17:37   
eternety
antiflat v avstriji

tudi nam so te kapljice pomagale.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2010 8:28:18   
Menta
Ni nujno, da bo po AD3 huje, samo postopoma jih uvajaš in je ok.
Drugače pa res kupčke podirat in je veliko bolje. Se splača!

Pa veliko cartanja in lupčkanja...ni druge. Našemu je pasalo, če smo ga nosili na roki tako, da je ležal s trebuščkom obrnjenim navzdol. Tako smo se ful prenosili in je lepo prdel vmes, kupčke podiral in na koncu v tem položaju tudi zaspal.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2010 12:53:35   
Bubacka
Antiflat sirup iz Avstrije je super. Imam 2 pupe in pomagalo ZELO. Pomembno pe je tudi da podira kupčke!!!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2010 12:34:03   
Melika
Našemu user posted image je delno pomagal kuminov sirup ter masaža trebuščka, najbolj pa so nam pomagale Lefaxin kaplice iz Avstrije

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2010 17:52:32   
marketa.prolic
koliko lahko dajem na dan kapljic od ANTIFLAT,prej se zahvalujem za odgovore.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2010 19:41:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: marketa.prolic

koliko lahko dajem na dan kapljic od ANTIFLAT,prej se zahvalujem za odgovore.

V navodilih piše pred podojem 2x stisni direkt v usta ali pa na žličko in z žličko daš v usta. Jaz sme kar direkt v usta špricnila. S tem da dopoldan nisem šricala, ker ga ni matralo, popoldan sem začela z 1 šprico, ker ni bilo hudo, proti večeru pa 2 šprici, ker je bilo hudo.

(odgovor članu marketa.prolic)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2010 19:55:22   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Poskusi z kapljicami koroškh lekarn. Nam so zelo pomagale. Če si zelo daleč, jih pošljejo tudi po pošti. Pokliči in ji naroči.

Lekarna Dravograd - Koroška cesta 47, 2370 Dravograd
Vodja: Sonja Vošner, mag.farm.
Tel.:02/87-70-730, Fax.:02/87-70-731 in E mail: lekarna.dravograd@netsi.net

Odpiralni čas:
ponedeljek - petek od 07:30 - 17:00
sobota od 07:30 - 12:00
nedelje in prazniki zaprto

lahko vprašam, zakaj ravno iz Dravograda? tudi sama jih namreč želim nabavit, pa ne vem iz katere koroške lekarne... prosim POMOČ!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?