Krči - kolike (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BarbaraO -> Krči - kolike (30.3.2010 10:17:28)

Imam slabe 3 tedne starega fantka, ki je imel danes ponoči (ob 3 zjutraj) prvič zelo močne krče. Je le dojen in zato tudi pazim, kaj jem. Pred njim sem imela dve punčki, ki sta sicer imeli nekaj krčev v prvih treh mesecih, ampak običajno zvečer okrog 8 ali 9, nikoli pa sredi noči. Glede na to, da z vitaminskimi kapljicami niti še nismo začeli, me skrbi, kaj šele bo. Ima katera kakšen praktičen nasvet? Stare forume sem prebrala, vendar...

Hvala - za kar koli!

valerija77 -> RE: KRČI / KOLIKE (30.3.2010 10:23:37)

Poskusi z kapljicami koroškh lekarn. Nam so zelo pomagale. Če si zelo daleč, jih pošljejo tudi po pošti. Pokliči in ji naroči.

Lekarna Dravograd - Koroška cesta 47, 2370 Dravograd
Vodja: Sonja Vošner, mag.farm.
Tel.:02/87-70-730, Fax.:02/87-70-731 in E mail: lekarna.dravograd@netsi.net

Odpiralni čas:
ponedeljek - petek od 07:30 - 17:00
sobota od 07:30 - 12:00
nedelje in prazniki zaprto

mateja8 -> RE: KRČI / KOLIKE (30.3.2010 10:24:06)

Pozdravljena,

vem, da se dobijo neke protivetrovne kapljice, ki so mojemu sinetu malo ublažile krče.
Ne vem, kaj naj ti rečem, saj tako veš, da je treba striktno kupček podirat, počasi se dojit in take stravi.

Mi smo kapljice pred petimi leti kupili v privat lakarni v Sevnici. Zdej imam pa pol leta staro punčko, ki kolik ni imela zato ne vem, če jih še imajo. Moram ti pa rečt, da kolik ne bojo odpravile.

Vitaminske kapljice, so tudi mojega sineta napenjale in je imel po njih krča, zato mu jih nisem dajala. Sem ga imela veliko zunaj na sončku in je ta D3 vitamin dobil s soncem. Danes je star skoraj 6 let, pa mu nič ne manjka tudi če jih ni dobival.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 10:45:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Hope2 -> RE: KRČI / KOLIKE (30.3.2010 11:22:48)

Ne že v naprej skrbet za AD3, ker ni pogoj da bo še huje. Našemu so se v tem času še krči omilili. Pa če pobrskaš po starih postih boš videla, da kar nekaj otrok dobro prenese kapljice in ni nobenih krčev zaradi tega.

Sab simplex v lekarni, antiflat v avstriji, kuminov sirup v vsaki lekarni, bio gaia v lekarni... lahko tudi kombiniraš več skupaj.

Masiranje trebuščka, ko pa je kar naenkrat tako hudo, pa ga sleči, pomasiraj trebušček, on naj veselo brca, pomasiraj tudi zadnjično odprtino, s baby palčko namočeno v haldilno kremo pomasiraš odprtino, tako da se pokaka in sprdi, ap je kmalu bolje. Kopanje v lavorju, nošenje na trebuščku, ap predvsem mirna kri[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

eternety -> RE: KRČI / KOLIKE (30.3.2010 21:17:37)

antiflat v avstriji

tudi nam so te kapljice pomagale.

Menta -> RE: KRČI / KOLIKE (31.3.2010 8:28:18)

Ni nujno, da bo po AD3 huje, samo postopoma jih uvajaš in je ok.
Drugače pa res kupčke podirat in je veliko bolje. Se splača!

Pa veliko cartanja in lupčkanja...ni druge. Našemu je pasalo, če smo ga nosili na roki tako, da je ležal s trebuščkom obrnjenim navzdol. Tako smo se ful prenosili in je lepo prdel vmes, kupčke podiral in na koncu v tem položaju tudi zaspal.

Bubacka -> RE: KRČI / KOLIKE (1.4.2010 12:53:35)

Antiflat sirup iz Avstrije je super. Imam 2 pupe in pomagalo ZELO. Pomembno pe je tudi da podira kupčke!!!

Melika -> RE: KRČI / KOLIKE (6.4.2010 12:34:03)

Našemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je delno pomagal kuminov sirup ter masaža trebuščka, najbolj pa so nam pomagale Lefaxin kaplice iz Avstrije

marketa.prolic -> RE: KRČI / KOLIKE (15.4.2010 17:52:32)

koliko lahko dajem na dan kapljic od ANTIFLAT,prej se zahvalujem za odgovore.

Hope2 -> RE: KRČI / KOLIKE (15.4.2010 19:41:22)

IZVIRNO SPOROČILO: marketa.prolic

koliko lahko dajem na dan kapljic od ANTIFLAT,prej se zahvalujem za odgovore.

V navodilih piše pred podojem 2x stisni direkt v usta ali pa na žličko in z žličko daš v usta. Jaz sme kar direkt v usta špricnila. S tem da dopoldan nisem šricala, ker ga ni matralo, popoldan sem začela z 1 šprico, ker ni bilo hudo, proti večeru pa 2 šprici, ker je bilo hudo.

lenčy -> RE: KRČI / KOLIKE (22.4.2010 19:55:22)

IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Poskusi z kapljicami koroškh lekarn. Nam so zelo pomagale. Če si zelo daleč, jih pošljejo tudi po pošti. Pokliči in ji naroči.

Lekarna Dravograd - Koroška cesta 47, 2370 Dravograd
Vodja: Sonja Vošner, mag.farm.
Tel.:02/87-70-730, Fax.:02/87-70-731 in E mail: lekarna.dravograd@netsi.net

Odpiralni čas:
ponedeljek - petek od 07:30 - 17:00
sobota od 07:30 - 12:00
nedelje in prazniki zaprto

lahko vprašam, zakaj ravno iz Dravograda? tudi sama jih namreč želim nabavit, pa ne vem iz katere koroške lekarne... prosim POMOČ!

Stran: [1]