Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 15:27:54
|
|
|
|
Maxica
|
Hladilno mazilo smo pri obeh uporabljali Bepanthen. Fiziološko raztopino sem kupila v lekarni. Olje sem pri obeh uporabljala Niveino in je bilo zmeraj ok.
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 15:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hladilno mazilo, ki ga zmešajo v lekarni, pa Lumpijev mi je zelo dober. Ali pa Bepanthen. Fiziološka Niveina, olje pa Bübchen, rabili smo ga predvsem za odstranjevanje temenc in občasno sem dodala par kapljic v vodo za kopanje.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 15:51:13
|
|
|
|
annie
|
Fiziološka od Nivee, ali pa kar lekarniška, hladilno mazilo prav tako lekarniško. Smo probali od Bubchen pa je dobil rdečo rito
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 15:52:27
|
|
|
|
annie
|
...aha olje pa olivno, tudi iz lekarne. Samo smo ga uporabljali cca. do 3.meseca.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 16:11:25
|
|
|
|
ULLA K
|
hladilno mazilo lekarniško ali bepanthen, fiziološka lekarniška, olje Bubchen ali Weleda
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 16:48:42
|
|
|
|
ursy78
|
hladilno mazilo Bubchen,fizološka od nivee,za mazati pa kar ribje mazilo,ker je imel full suho kožo,vendar sedaj ne več
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 17:33:29
|
|
|
|
Jenny Anny
|
Hladilno mazilo BebiVal, fiziološka Niveina, mandljevo olje
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 17:43:45
|
|
|
|
nian
|
hladilno mazilo lekarniško in bepanthen, z oljem sem jo namazala le parkarat. uporabila sem olivno olje iz lekarn (ki mi je ostal od mazanja trebuha proti strijam). fiziološko pa ne vem katero imam. mi jo je mož prinesel, ker je veterinar in ima tega na zalogi. sem jo pa do sedaj deci porabila.
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 19:23:49
|
|
|
|
Pingvinčica*
|
Fiziološko ste uporabljale samo za popek in nosek? Baje se dobijo take na pumpico, da v nosek samo pošpricaš, je to res?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 19:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to so take ampulce od Nivea. Mislim, da je noter 5ml.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 6.4.2008 22:29:39
|
|
|
|
vidra
|
Fiziološke na pumpico se dobijo v lekarni.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 7.4.2008 7:19:11
|
|
|
|
nežka
|
Avalon linija za dojenčke je narejena za takoj po rojstvu, so zelo blagi izdelki, ampak dobro naredijo za kožo. Fiziološko raztopino pa smo kupili v lekarni, ko imajo take dozice (verjetno misliš fiziološko za popek umivat na primer in ne tisto za nos špricat?)
|
|
|
|
RE: Kozmetika za novorojenčka 7.4.2008 13:11:58
|
|
|
|
Pingvinčica*
|
Saj en vem, ali je kakšna razlika med tisto za popek in tisto za nosek. Ali jo moraš res porabiti v 24 urah. Kolikokrat na dan pa čistite nosek?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?