|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kotiček za igranje
1.2.2005 20:34:16   
Bejba
Zadnjič sem med nekim pogovorom zasledila, da imajo nekateri doma nek "bazenček" za igranje oz. kotiček za igranje. Se kateri kaj sanja kaj bi to bilo in kje se to dobi? Jaz si predstavljam kot da je to kaj iz blazin, da malček ne more pasti :zmeden:.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kotiček za igranje
1.2.2005 20:38:25   
india
Poglej v album od Ninika&neja, ona ga ima na slikah! Je pa to bazenček,ki se ga kupi pri Toysu in stane 30€!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kotiček za igranje
1.2.2005 20:39:11   
Blink1
jaz imam v albumu...Neja pri 5,5 mesecih slikico. Mi imamo takšen bazenček.

Pa frutka ima tudi...bazenček in slikice...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kotiček za igranje
1.2.2005 20:39:25   
Maxica
Pa Joe ima tudi nekaj podobnega v albumu, ampak mislim, da je domače izdelave, čeprav izgleda fino:bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kotiček za igranje
1.2.2005 20:39:55   
Blink1
u sva usklajeni :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kotiček za igranje
1.2.2005 20:40:40   
india
hehe, Nina!!!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kotiček za igranje
1.2.2005 21:30:27   
Bejba
Ja, to je to - super. A pri nas se ga ne dobi? Samo v Toys-u v Avstriji al kaj :(?
Hvala za pomoč.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kotiček za igranje
1.2.2005 21:34:37   
Blink1
jaz sem mojega kupila v Toysu, Frutka pa v baby centru

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kotiček za igranje
1.2.2005 23:07:43   
frutka_
Evo, ti je že Ninika povedala...Hvala Ninika!:rozica:

Sicer pa imajo tiste penice za po tleh ravno v Sparu v akciji in so po 1250 sit. So fajn,ker jo spodaj položiš in daš preko kakšno odejico, da je topleje.

Če pa misliš tisto posebno peno pa se imenuje Airex blazina. Res je draga ampak neuničljiva in večna. Med drugim tudi plava na vodi, čeprav otrok sedi na njej, nikoli ne premoči, topla je kamorkoli jo položiš...v glavnem jo uporabljajo v terapevtske namene kupiš pa jo v trgovinah z medicinskimi pripomočki.

Jaz sem grm (kot imenujem našo igralo) kupila v BC in je stal 12000. Kar je precej, ampak reč je vsestransko uporabna. Uporabljam pa jo že v bistvu od rojstva naprej. V vsaki fazi, ki jo je mali preživljal se je izkazala za uporabno. Ko je ležal in še samo udarjal igračke, kasneje ko je začenjal sedeti pa ga je prevagalo na eno stran je vedno padel na mehko, ko se obrača na trebuh in raziskuje okrog po tleh pa zdaj ko itak že sedi in se opira ob rob bazenčka in poskuša "stati"...v glavnem ni tako slaba zadeva.

Če želiš ti pošljem kakšne slikice, ker sem album zbrisala (ne vem zakaj) piši na privat pa se zmeniva!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kotiček za igranje
2.2.2005 9:14:22   
ajda11
lp

Tudi im imamo podobno kot Jančikin Vasja kar zakrpano zračnico in je ful uporabna pa še poceni.

Suzana

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kotiček za igranje
2.2.2005 12:17:42   
BARBARA R.
Jaz bi ga tudi imela,a se bojim da bi ga
mucki preluknjali.Tako,da smo pri nas kar blazine sešili.Tudi ni slabo.

:muca:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kotiček za igranje
2.2.2005 13:35:58   
Pikca
Mi imamo pa podlogo iz pene 130x130 cm, ki smo jo kupili Baby centru.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?