Kotiček za igranje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Kotiček za igranje (1.2.2005 20:34:16)

Zadnjič sem med nekim pogovorom zasledila, da imajo nekateri doma nek "bazenček" za igranje oz. kotiček za igranje. Se kateri kaj sanja kaj bi to bilo in kje se to dobi? Jaz si predstavljam kot da je to kaj iz blazin, da malček ne more pasti :zmeden:.

LP; Bejba

india -> Kotiček za igranje (1.2.2005 20:38:25)

Poglej v album od Ninika&neja, ona ga ima na slikah! Je pa to bazenček,ki se ga kupi pri Toysu in stane 30€!

Blink1 -> Kotiček za igranje (1.2.2005 20:39:11)

jaz imam v albumu...Neja pri 5,5 mesecih slikico. Mi imamo takšen bazenček.

Pa frutka ima tudi...bazenček in slikice...

Maxica -> Kotiček za igranje (1.2.2005 20:39:25)

Pa Joe ima tudi nekaj podobnega v albumu, ampak mislim, da je domače izdelave, čeprav izgleda fino:bravo::bravo::bravo:.

Blink1 -> Kotiček za igranje (1.2.2005 20:39:55)

u sva usklajeni :)

india -> Kotiček za igranje (1.2.2005 20:40:40)

hehe, Nina!!!:)-:)-:)-:)-:)-

Bejba -> Kotiček za igranje (1.2.2005 21:30:27)

Ja, to je to - super. A pri nas se ga ne dobi? Samo v Toys-u v Avstriji al kaj :(?
Hvala za pomoč.

LP; Bejba

Blink1 -> Kotiček za igranje (1.2.2005 21:34:37)

jaz sem mojega kupila v Toysu, Frutka pa v baby centru

frutka_ -> Kotiček za igranje (1.2.2005 23:07:43)

Evo, ti je že Ninika povedala...Hvala Ninika!:rozica:

Sicer pa imajo tiste penice za po tleh ravno v Sparu v akciji in so po 1250 sit. So fajn,ker jo spodaj položiš in daš preko kakšno odejico, da je topleje.

Če pa misliš tisto posebno peno pa se imenuje Airex blazina. Res je draga ampak neuničljiva in večna. Med drugim tudi plava na vodi, čeprav otrok sedi na njej, nikoli ne premoči, topla je kamorkoli jo položiš...v glavnem jo uporabljajo v terapevtske namene kupiš pa jo v trgovinah z medicinskimi pripomočki.

Jaz sem grm (kot imenujem našo igralo) kupila v BC in je stal 12000. Kar je precej, ampak reč je vsestransko uporabna. Uporabljam pa jo že v bistvu od rojstva naprej. V vsaki fazi, ki jo je mali preživljal se je izkazala za uporabno. Ko je ležal in še samo udarjal igračke, kasneje ko je začenjal sedeti pa ga je prevagalo na eno stran je vedno padel na mehko, ko se obrača na trebuh in raziskuje okrog po tleh pa zdaj ko itak že sedi in se opira ob rob bazenčka in poskuša "stati"...v glavnem ni tako slaba zadeva.

Če želiš ti pošljem kakšne slikice, ker sem album zbrisala (ne vem zakaj) piši na privat pa se zmeniva!

ajda11 -> Kotiček za igranje (2.2.2005 9:14:22)

lp

Tudi im imamo podobno kot Jančikin Vasja kar zakrpano zračnico in je ful uporabna pa še poceni.

Suzana

BARBARA R. -> Kotiček za igranje (2.2.2005 12:17:42)

Jaz bi ga tudi imela,a se bojim da bi ga
mucki preluknjali.Tako,da smo pri nas kar blazine sešili.Tudi ni slabo.

:muca:

Pikca -> Kotiček za igranje (2.2.2005 13:35:58)

Mi imamo pa podlogo iz pene 130x130 cm, ki smo jo kupili Baby centru.

Stran: [1]