Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kosilo za vegetarijance 30.10.2010 13:17:12
|
|
|
|
Gina
|
Kaj bo pa zraven, da ne boš zanjo posebej kuhala? Drugače lahko narediš namesto piščanca pohane gobe, pohane malancane ali bučke, bučkine polpete, zelenjavne polpete, ali pa kaj pečenega od zelenjave, pokritega s sirom ali filano zelenjavo...polno je tega. Ma odvisno od tega, kaj bo zraven.
|
|
|
|
RE: Kosilo za vegetarijance 30.10.2010 13:20:50
|
|
|
|
brina_3
|
V smislu vegeterjanskega krožnika : sojini polpeti,zelenjavni zrezki, ocvrta cvetača, pečene bučke in melancani,ocvrt sir, gobe, lahko granitirana zelenjava pečena v pečici..zraven pa priloga, ki jo bodo jedli tudi ostali. Le nekaj idej, ki jih sama obožujem
< Sporočilo je popravil brina_3 -- 30.10.2010 13:21:55 >
|
|
|
|
RE: Kosilo za vegetarijance 30.10.2010 13:44:53
|
|
|
|
honey
|
Super ideje, hvala vama Zraven bo pečen krompir v pečici in mogoče ocvrtki, še ne vem.
|
|
RE: Kosilo za vegetarijance 30.10.2010 19:50:10
|
|
|
|
josephine27
|
a pozna katera mogoče recept za sojine polpete?
|
RE: Kosilo za vegetarijance 30.10.2010 20:16:24
|
|
|
|
constanca
|
Josephine27 - super vprasanje! Jaz bi tudi jutri lecine polpete naredila in bi mi recept res prav prisel. Upam, da se javi kaksna dobra dusa.
|
|
|
|
RE: Kosilo za vegetarijance 30.10.2010 21:18:31
|
|
|
|
Jantar
|
Mal pozno pišem odgovor ampak mogoče pride še komu ideja pra: jaz tud ne jem mesa in kadar moji jejo kaj od mesa,pa da je zraven pečen krompirček jaz dostikrat jem mladi sir na žaru,ki je meni fuuuuuul dober pa hitr fertik,... Najbolj je pa zanimivo,da pol vsi pri meni kradejo,ker je vsem mnjami,....
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?