|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kontrola bolniške na Koroškem
4.10.2008 17:27:05   
Anonimen
Pozdravljene!

Veliko sem že zasledila na to temo, vendar nikjer kako je s tem na Koroškem.
Ker bom v bolniški do nastopa moje porodniške, se mi zdi pretirano, da ne smem nikamor.
Če ima katerakoli kakršne informacije, prosim, naj jih deli z nami. Ali je katera že imela kontrolo?

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kontrola bolniške na Koroškem
4.10.2008 18:24:57   
bučibači
Živjo, hja mene ta tema isto zanima, ker sem na istem in se ti že resnično lako zmeša, da ne smeš it  niti na sprehod za pol ure, vsa umetnost vsega tega je, da nesem smeti in da grem po pošto, res si želim iti malo, saj itak, da ne boš se naprezal, ampak,...user posted image
ja to sem ti hotela napisati, vendar sedaj ne najdem tega posta, da bi ti ga prilepla sem; pred kratkim sem na googlu  vtipkala kontrolal..., in mi je vrglo ravno eden post ven, ko je ena opisovala, kako so jo v vsej njeni nosečniški bolniški  kar 2x kontrolirali (bila je iz SG-mislim da, al tam nekje, v glavnem iz Koroške).napisala je, da jo je kontrolira en moški iz Lj reg. tablicami. povprašala ga je kako in kaj, in je baje dejal, da ko izvaja kontrolo, potem prekontrolira vse hkrati, če te ni doma, gre naprej v kontrolo in se kasneje vrne, šele potem ti pusti obvestilo o obisku.

no, tako je ona napisala, jaz vem zase, da si ne upam reskirati, ne  bi imela čisto nič od sprehoda, ker bi razmišljala, kaj če ,....

konec koncev, je že z razlogom,....

lp  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2008 18:34:00   
bučibači
ne na googlu, na RR iskalnikuuser posted image

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2008 18:51:04   
mama_milchy
na začetku user posted image  sem bila tudi sama na bolniški in je G (ki je takrat nadomeščal mojega G) prvič napisal na obvestilo zdravniku strog počitek (pač zaradi krvavitev) na kasnejših obvestil pa je pisal počitek vendar tudi gibanje v naravi, na svežem zraku tako da sem lahko šla tudi ven. Prosi ginekologa, da ti napiše, da se moraš tudi gibat in pol ni straha za kontrolo; sicer kontrola sama od sebe ne pride ampak jo naroči delodajalec;

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2008 18:59:08   
Anonimen
Ne vem, če drži, da če jo zahteva delodajalec, le v tem primeru pride kontrola....

Prvih 30 dni teče bolniška "na račun" delodajalca in tukaj lahko delodajalec preko firm in s.p., ki opravljajo to detektivsko dejavnost zahtevajo kontrolo delavca. V tem primeru pa MORAJO obvestiti delavca, da se bo kontrola izvajala!!!!

Po 30 dnevu pa preideš pod ZZZS in oni sami te kontrolirajo, seveda lahko tudi pooblastijo koga drugega za te kontrole (detektive). Tole te pa nič ne obvestijo. Še najmanj pa ko preideš  pod ZZZS nima nič več delodajalec s tabo.

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2008 21:07:52   
pikatara
Moja svakinja je iz SG in je niso kontrolirali. Vem, da se v vsakem primeru giblješ v okolici doma, če ti pa zdravnik napiše da se lahko tudi drugje, pa ni problema. Meni je ginekologinja rekla, da moram hodit na sprehode, osebna zdravnica pa je rekla da nosečnic ne kontrolirajo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2008 9:54:44   
lara žana
oj!

jaz sem sicer iz štajerske, ampak kljub temu, mislim,da je po celi Slo enako.
Ko sem bila prvič noseča, sem v 14 tednu krvavela, bila 2 dni v bolnici potem pa so me dali na bolniško. po 3 dneh bolniške, je prišel k meni domov kontrolor, čeprav sem bila tisti čas v bolnici na pregledu, sem se morala it zagovarjat pred komisijo v celje. potem pa sem šla k mojemu zdravniku in mu povedala,da me naj da raje delat,kot pa da bom skoz doma notri v hiši, pa mi je napisal da smem iti na sprehod. ker to je pa res noro,da nosečnica ne sme ven (razen če ima strogo predpisano mirovanje), no po par tednih, pa sem se raje sama odločla in šla nazaj v službo. saj sem se dobro počutla, v službi, pa so tudi lepo poskrbeli zame.

lp

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?