bučibači -> RE: Kontrola bolniške na Koroškem (4.10.2008 18:24:57)
|
Živjo, hja mene ta tema isto zanima, ker sem na istem in se ti že resnično lako zmeša, da ne smeš it niti na sprehod za pol ure, vsa umetnost vsega tega je, da nesem smeti in da grem po pošto, res si želim iti malo, saj itak, da ne boš se naprezal, ampak,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ja to sem ti hotela napisati, vendar sedaj ne najdem tega posta, da bi ti ga prilepla sem; pred kratkim sem na googlu vtipkala kontrolal..., in mi je vrglo ravno eden post ven, ko je ena opisovala, kako so jo v vsej njeni nosečniški bolniški kar 2x kontrolirali (bila je iz SG-mislim da, al tam nekje, v glavnem iz Koroške).napisala je, da jo je kontrolira en moški iz Lj reg. tablicami. povprašala ga je kako in kaj, in je baje dejal, da ko izvaja kontrolo, potem prekontrolira vse hkrati, če te ni doma, gre naprej v kontrolo in se kasneje vrne, šele potem ti pusti obvestilo o obisku. no, tako je ona napisala, jaz vem zase, da si ne upam reskirati, ne bi imela čisto nič od sprehoda, ker bi razmišljala, kaj če ,.... konec koncev, je že z razlogom,.... lp
|
|
|
|