Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno,javljanje iz ambulante!!! 25.2.2005 15:47:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!! No končno sva z mojim lubijem prišla zjutraj do MB tako kriminalne ceste še nisva videla nikoli in res že veliko,veliko prevozila,do Benedikta prava polomija nič spluženo,...No pa je vseeno šlo saj veste za :duda: je treba marsikaj pogledat skozi prste. In prišla sva točno na uro,do sekunde natančno in potem,ko sva dala knjižice je sestra rekla,dsa bo za počakat kajti dr.Kovačeva pride na delo z eno urno zamudo sicer je bla v operacijski na opunkciji,... In res kmalu po enajsti uri so naju poklicali.Razgovor je kar dosti dolgo tekel in,dala mi je napotnico za inseminacijo in to trikrat in tri škatlice klomifenčka in naročila,da naj prvi dan :hudicek: pokličem,da me sestra naroči na UZ prvič in potem začnem pridno papcat klomifenček se pravi danes sem 24.dan ciklusa in če bo vse posreči lahko že drug konec tedna grem prvič na uz in priprave za najino :duda: začnejo tečt. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Komaj sedaj sem resno dojela da gre zares z vsem tem in,da bom prav kmalu pri zelo,zelo željenem cilju in potem bova najsrečnejša na tem svetu. Punce veste kaj se razmišljala na poti domov in možu tudi povedala.Ko sem prvič jemala klomifen se valda ni prijelo zaradi neprehopdnega levega jajcevoda res pa je,da mi je zelo sprožil tole ovulacijo sedaj po prvem prenehanju klomifena sem to zelo lepo opazila na sluzi,... Veste kaj sem s tem želela povedat natančno niti ne bova vedela kdaj in kako sem zanosila saj je možnost,da bi sedaj kar naravno zanosila po saemm klomifenu saj imam jajcevode prehodne in vse normalno.Kaj pravite na to moje razmišjenje?Želim si le enostavno priti do svoje :duda::duda: saj je ta pot najtežja in res krvavo trnova. Upam,da ste ble z mislimi z mano oziroma z nama in da se boste v čimvečjem številu spet javile pod mojo temo. Vsem še enkrat iskrena hvala za včerajšnje tolažilne besede v srcu vas bom vedno noslia in vam stala vedno ob strani. Vaša Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Končno,javljanje iz ambulante!!! 25.2.2005 15:52:52
|
|
|
|
KIRA
|
9nebesa9nebesaooooooj! to so pa dobre novice! sej sem vedla da ti moram pesti držat in dabo pomagalo. sedaj pa pridno klomifenček papacat, pa vsak 3 dni :sloncek: hopa cupa, pa ti morda rata še brez pomoči dohtarjev.:ups::ups: :)-:)-9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Končno,javljanje iz ambulante!!! 25.2.2005 15:56:33
|
|
|
|
muriel
|
res noro, kaj vse je potrebno prestati. drzim pesti, da uspe na staromoden nacin:)!
|
|
|
|
Končno,javljanje iz ambulante!!! 25.2.2005 17:45:44
|
|
|
|
naja78
|
kolk se dobr sliš.bravo vidva.:bravo::bravo::bravo: jaz ti osebno povem,da imam dober filing za vaju in to že kr zdele.to ti govorim zelo resno,ker jaz zelo veliko stvari vidim in uganem pravilno.res.:angel: mislim da boš malu mamica. drže mi. tvoji :duda:pa sporočam naj se čim prej zagrabi v varno gnezdo.:)-
|
|
|
|
Končno,javljanje iz ambulante!!! 25.2.2005 18:33:33
|
|
|
|
Kornelija
|
:bravo::bravo::bravo:sedaj pa se je začelo čisto zares! Držim pesti za vaju:miska::miska:da vama čimprej uspe. Napisala si, da sedaj ne boš vedela ali bo uspelo naravno ali z inseminacijo...Seveda boš vedela, saj te bodo v postopku inseminacije ves čas spremljali z UZ in tako spremljali zorenje tvojih foliklov, tudi sprožili ti jih bodo s stop inekcijo tako boš točno vedela kdaj bo ovulacija(no ja nekako približno 24-36h) Vidva pa mislim,da kakšne tri dni pred vstavitvijo semenčec ne bosta smela :sloncek:,da bodo semenčice kvalitetnejše(enako kot pred spermiogramon)!Če ti bo uspelo naravno, kar ti iskreno želim, potem ti sploh ne bo treba v postopek inseminacije! Tako držim pesti, da ti uspe naravno ali z inseminacijo, saj je vseeno kako ti uspe, glavno, da boš ti:nosecka: in boč tako končno imela svojo zelo željeno:duda:
|
|
|
|
Končno,javljanje iz ambulante!!! 25.2.2005 19:25:04
|
|
|
|
Pia73
|
No vidiš pa je za vama, sedaj bo vse lažje,.... :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?