Sulfinija -> Končno,javljanje iz ambulante!!! (25.2.2005 15:47:44)
|
Pozdravljene!!! No končno sva z mojim lubijem prišla zjutraj do MB tako kriminalne ceste še nisva videla nikoli in res že veliko,veliko prevozila,do Benedikta prava polomija nič spluženo,...No pa je vseeno šlo saj veste za :duda: je treba marsikaj pogledat skozi prste. In prišla sva točno na uro,do sekunde natančno in potem,ko sva dala knjižice je sestra rekla,dsa bo za počakat kajti dr.Kovačeva pride na delo z eno urno zamudo sicer je bla v operacijski na opunkciji,... In res kmalu po enajsti uri so naju poklicali.Razgovor je kar dosti dolgo tekel in,dala mi je napotnico za inseminacijo in to trikrat in tri škatlice klomifenčka in naročila,da naj prvi dan :hudicek: pokličem,da me sestra naroči na UZ prvič in potem začnem pridno papcat klomifenček se pravi danes sem 24.dan ciklusa in če bo vse posreči lahko že drug konec tedna grem prvič na uz in priprave za najino :duda: začnejo tečt. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Komaj sedaj sem resno dojela da gre zares z vsem tem in,da bom prav kmalu pri zelo,zelo željenem cilju in potem bova najsrečnejša na tem svetu. Punce veste kaj se razmišljala na poti domov in možu tudi povedala.Ko sem prvič jemala klomifen se valda ni prijelo zaradi neprehopdnega levega jajcevoda res pa je,da mi je zelo sprožil tole ovulacijo sedaj po prvem prenehanju klomifena sem to zelo lepo opazila na sluzi,... Veste kaj sem s tem želela povedat natančno niti ne bova vedela kdaj in kako sem zanosila saj je možnost,da bi sedaj kar naravno zanosila po saemm klomifenu saj imam jajcevode prehodne in vse normalno.Kaj pravite na to moje razmišjenje?Želim si le enostavno priti do svoje :duda::duda: saj je ta pot najtežja in res krvavo trnova. Upam,da ste ble z mislimi z mano oziroma z nama in da se boste v čimvečjem številu spet javile pod mojo temo. Vsem še enkrat iskrena hvala za včerajšnje tolažilne besede v srcu vas bom vedno noslia in vam stala vedno ob strani. Vaša Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|