|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kompulzivne motnje spanja
17.9.2008 23:24:32   
darja72
Zdravniki so dogodek petkove noči, ko je naša punčka prenehala dihati opredelili kot kompulzivno motnjo spanja. Z ugodnim rezultatom EEG-ja (slikanje možganskih valov) pa so izključili možnost epilepsije. Zdravnik nam je dal kar nekaj pojasnil in navodil v zvezi s tem. Podatke sem iskala in dobila tudi na netu. Je mogoče kdo, ki se je že srečal s podobnimi težavami in bi bil pripravljen spregovoriti na to temo.
Hvala.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kompulzivne motnje spanja
18.9.2008 9:04:42   
kaya2007
sem ravno v eni reviji (mogoče stara številka super mami, ki so mi jo šenkali) brala izkušnjo ene mamice z otrokom, ki ponoči ni dihal. predpisali so mu aminofilin praške pa nujno je moral imeti angel care (blazino, ki piska) pod posteljo. nekje do 1 leta se to baje uredi.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kompulzivne motnje spanja
18.9.2008 9:10:41   
Anonimen
Moja hčerka je rojena v 29.tednu in smo tudi opravili EEG. Izvidi b.p.. Smo pa imeli baby sense za kontrolo spanja. Na srečo je bil alarm samo enkrat in še takrat je dihala normalno. SMo pa tudi mi imeli prašek nekaj mesecev.

Svetujem ti nakup oz. izposojo blazine če je še nimaš.

Ima pa nekaj izkušenj na to temo uporabnica Paštetka s tega foruma (ne vem če je diagnoza ista).

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 18.9.2008 9:12:21 >

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?