Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 14:35:50
|
|
|
|
koala
|
Ne vem kako je drugje, ampak v MB so imeli modrega, roza in oranžno-rumenega. Meni osebno zgledajo čudno, ampak to je samo moj okus.
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 14:48:05
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Res so imeli samo tri barve tako kot je napisala koala, in tisti oranžno rumeni so bili ful čudne barve. Jaz sem kupila modrega in mislim da je kar vredu. Verjetno tisti ki so dvakrat dražji niso ne vem kako boljši oz lepši!
|
|
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 14:50:24
|
|
|
|
Ilije
|
Jaz sem kupila rozastega in tudi meni se ne zdijo tako slabi.
|
|
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 15:32:48
|
|
|
|
tintin
|
Mercator jih ima pa za 16 evrov tudi zelo luštne...mislim, da modre, roza in bež. Se mi zdijo skoraj boljše kvalitete kot Lidlovi.
|
|
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 16:00:08
|
|
|
|
Marogica
|
To pa je res poceni. vendar jih ne priporočam, te z "nogicami". Za tako majhnega otročka je najbolj primeren kombinezon, ki je narejen kot "vreča", torej nogice niso v hlačnicah, temveč skupaj. Je bolj toplo, hitreje se obleče, lažje previja, če si kje "zunaj" (torej ne doma)....
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 16:01:57
|
|
|
|
ajtak
|
Men je bil tud tak hecn material tako, da ga nisem kupila.
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 22:22:15
|
|
|
|
Samrela
|
Marogica....vse lepo in prav, dokler ne gre dojenček v lupinico oz. stolček za v avto. Tam je otroka v taki vreči zelo težko oz. nemogoče privezati. Drugače pa se strinjam s tabo.
|
|
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 22:50:10
|
|
|
|
mala pikica
|
Pa v nekaterih Intersparih jih tudi imajo. Oziroma tam so celo zimske vreče, cena pa 16€.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2007 23:44:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 23:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR IZVIRNO SPOROČILO: Samrela Marogica....vse lepo in prav, dokler ne gre dojenček v lupinico oz. stolček za v avto. Tam je otroka v taki vreči zelo težko oz. nemogoče privezati. Drugače pa se strinjam s tabo. Dajanje dojenčka v avto s kombinezonom je meni osebno malo mimo ZAKAJ-ZATO , ker je v avtu enostavno pretoplo. Iz hiše do avta se otroka pokrije z dekico, ki se jo v avtu dogrne in je zadeva rešena. Za krajše vožnje pozimi je idealno, saj se vsedeš v mrzel avto, če nimaš garaže. Recimo za skočit v trgovino.
|
|
|
|
RE: Kombinizonček za 10 eur 13.10.2007 23:48:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela Marogica....vse lepo in prav, dokler ne gre dojenček v lupinico oz. stolček za v avto. Tam je otroka v taki vreči zelo težko oz. nemogoče privezati. Drugače pa se strinjam s tabo. dobijo se tud takšni z luknjico za pasove pripet npr. H&M jih je imel pred 2.letoma
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?