Kombinizonček za 10 eur (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Daschi -> Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 14:24:39)

Včeraj sem zasledila v Lidlu, da imajo ful lepe kombinizončke za samo 10 eur. Številke so mislim da od 0 do 1 leta. So pa vseh barv, odpenjajo se spredaj po vsej dolžini, podločeni so z velurjem, imajo tudi rokavičke in copatke, ki se pripnejo z gumbki. meni so se zdeli kar kvalitetni.
žal sem ga jaz že kupila v baby centru in sicer je bil znižan 26 eurov-grrr[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Morda pa bo moja informacija pomagala kaki mamici, kar pa je tudi v redu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

koala -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 14:35:50)

Ne vem kako je drugje, ampak v MB so imeli modrega, roza in oranžno-rumenega.
Meni osebno zgledajo čudno, ampak to je samo moj okus.

t*e*j*k*a -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 14:48:05)

Res so imeli samo tri barve tako kot je napisala koala, in tisti oranžno rumeni so bili ful čudne barve. Jaz sem kupila modrega in mislim da je kar vredu.

Verjetno tisti ki so dvakrat dražji niso ne vem kako boljši oz lepši!

Ilije -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 14:50:24)

Jaz sem kupila rozastega in tudi meni se ne zdijo tako slabi.

tintin -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 15:32:48)

Mercator jih ima pa za 16 evrov tudi zelo luštne...mislim, da modre, roza in bež. Se mi zdijo skoraj boljše kvalitete kot Lidlovi.

Marogica -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 16:00:08)

To pa je res poceni. vendar jih ne priporočam, te z "nogicami". Za tako majhnega otročka je najbolj primeren kombinezon, ki je narejen kot "vreča", torej nogice niso v hlačnicah, temveč skupaj. Je bolj toplo, hitreje se obleče, lažje previja, če si kje "zunaj" (torej ne doma)....

ajtak -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 16:01:57)

Men je bil tud tak hecn material tako, da ga nisem kupila.

Samrela -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 22:22:15)

Marogica....vse lepo in prav, dokler ne gre dojenček v lupinico oz. stolček za v avto. Tam je otroka v taki vreči zelo težko oz. nemogoče privezati. Drugače pa se strinjam s tabo.

mala pikica -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 22:50:10)

Pa v nekaterih Intersparih jih tudi imajo. Oziroma tam so celo zimske vreče, cena pa 16€.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.10.2007 23:44:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 23:46:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Samrela

Marogica....vse lepo in prav, dokler ne gre dojenček v lupinico oz. stolček za v avto. Tam je otroka v taki vreči zelo težko oz. nemogoče privezati. Drugače pa se strinjam s tabo.

Dajanje dojenčka v avto s kombinezonom je meni osebno malo mimo
ZAKAJ-ZATO , ker je v avtu enostavno pretoplo. Iz hiše do avta se otroka pokrije z dekico, ki se jo v avtu dogrne in je zadeva rešena.

Za krajše vožnje pozimi je idealno, saj se vsedeš v mrzel avto, če nimaš garaže. Recimo za skočit v trgovino.

kofetek2010 -> RE: Kombinizonček za 10 eur (13.10.2007 23:48:15)

dobijo se tud takšni z luknjico za pasove pripet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

npr. H&M jih je imel pred 2.letoma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Marogica -> RE: Kombinizonček za 10 eur (14.10.2007 2:01:12)

Mi smo imeli takšno, ki ima luknjo za pas. Mislim pa, da imajo vse tako narejeno.

Stran: [1]