|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolo za 3 letnika
14.5.2012 11:17:25   
vipo
Kako veliko kolo uporabljajo 3 letniki? Je 12col že premajhen? Velik je pa 102cm. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolo za 3 letnika
14.5.2012 11:20:40   
pomar*ANČA*
naš fantič je velik 99cm, pa ima 12 col, ker mu je bil 16 čisto prevelik, sva raje kupila 12, pač rabljenega, ker mu bo ziher drugo leto premajhen.

(odgovor članu vipo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2012 11:25:55   
Hope2
Naš ima 12colskega. Mu je čist prav. Zvozil je na 3 RD (103cm) in si ne predstavljam, da bi večjega imel za učenje. Zdaj pri 3,5 ko ga že obvlada, pa že razmišljam o večjem. Pa ne zato, da bi ga prerasel, daleč od tega, mu je čist ok velik. Sam mam občutek, da ko dirka, da goni in goni ko zmešan tiste pedale, pa nikamor ne prideuser posted image . Po drugi strani pa mi je to spet ok, ker če sem z njim peš, da ne rabim glih šprintat za njim in imam jaz in on večji nadzor nad vožnjo. Ravno zato, mu bomo še pustili 1 leto 12 colskega in potem kupili najverjetneje 16 colskega.
Naš je predivji, zato ga mal štopam user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.5.2012 11:26:34 >

(odgovor članu vipo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2012 14:08:39   
Najaa
Najbolje, da greš z njim v trgovino in sprobaš. Otroci so različno veliki, naša tavečja je npr. v štartu dobila 14 colskega, pa je bila stara manj kot dve leti.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2012 15:30:51   
Hope2
pardo, napačna temauser posted image

Lahk pa še dodam, da je tudi odvisno ali se bo takoj vozil brez pomožnih koles ali šele kasnej, drugo leto

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.5.2012 15:40:53 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
14.5.2012 17:41:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2012 18:50:39   
Bojana 29
Moja otroka sta oba začela voziti kolo pri 2 letih. Kupili smo 12-colskega. Mlajši je sedaj star 3 leta in bo tega 12-colskega imel še verjetno naslednje leto (dokler ne bo začel voziti brez pomožnih kolesc). Starejša je večjega 16-colskeg začela voziti, ko je bila stara 4,5 let. Pa sta oba zelo velika. Po mojem je 16-colski za 3 letnika prevelik. Otrok mora z nogicami doseči tla ko sedi na sedežu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2012 21:03:33   
krtek 1
Naš ima pri 3,5 letih 12 colskega in smo ga kupili z namenom,da se je naučil voziti brez pomožnih koles.Mu pa seveda ne bo več dolgo prav,ker že zdaj zgleda smešno na njem,ampak ga ful obvlada,ker lepo seže z nogami do tal.Če ga boš kupila za ta nemen,da se nauči sam voziti ti priporočam 12 col,ampak ga ne bo imel tako dolgo.Če pa ne, pa je seveda boljša izbira 14 ali 16 col.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2012 23:02:01   
Urska09
Naša ima dobra 3 leta, velika cca 1m in smo ji kupili 14 colskega. S tem se je letos naučila vozit ampak se ful matra, ker je velik, težek in še ročne zavore ne doseže. Tako, da gremo te dni v nakup manjšega, 12 colskega. Pa tudi ni vseeno, katere znamke je. Mi smo kupili kar enega v BC in je sicer fancy, to je pa tud vse. Kolo mora biti lahko, sicer se otrok hitro naveliča, ker se preveč muči. Menda so Schwimm dobri.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2012 7:35:44   
Petka09
Naša ima tudi 14-colskega. Prejšnji mesec ga je dobila za 3. rojstni dan. Velika je malo čez meter.
V enem dnevu ga je naštudirala, imela je res veliko voljo... Lepo zleze gor in dol, čeprav ji je še malo velik - ne seže z nogami do tal. Ampak manjšega ne bomo kupovali, ker iz finančega vidika nima smisla - za pač neko kratko obdobje.
Nam namreč ni bilo do tega, da bi vsako leto kupovali drugega, zato je zdaj kar dobla 14-colskega. Itak bo še rasla in tudi interes ima.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
15.5.2012 8:49:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2012 9:47:52   
honey
Mi smo pa kupili starejšemu najprej 12-colskega, ker smo imeli namen imeti še kakšnega otroka in 2-letnik ga ne uniči, tako da je računica. No, vozil ga je do skoraj svojega 4. leta, ko se je na njem navadil vožnje brez pomožnih kolesc, potem pa sva mu kupila 16-colskega. Tega je imel do letos (se pravi do 7 let), ko je dobil 20-colskega. Gledala sva na to, da je vedno dosegel z nogami do tal že od vsega začetka. Ko pa se sedež ni več mogel dvigniti, smo kolo zamenjali. Tako da pri nas je ena velikost kolesa aktualna približno 3 leta.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2012 18:58:21   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09
Menda so Schwimm dobri.

Schwinnova 12-colska kolesa so odlicna user posted image  pobrskaj po Bolhi, je konstantno kaj v ponudbi user posted image  glej tule user posted image

Ah, Schwinn seveda. Koza jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2012 19:01:24   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Mi smo pa kupili starejšemu najprej 12-colskega, ker smo imeli namen imeti še kakšnega otroka in 2-letnik ga ne uniči, tako da je računica. No, vozil ga je do skoraj svojega 4. leta, ko se je na njem navadil vožnje brez pomožnih kolesc, potem pa sva mu kupila 16-colskega. Tega je imel do letos (se pravi do 7 let), ko je dobil 20-colskega. Gledala sva na to, da je vedno dosegel z nogami do tal že od vsega začetka. Ko pa se sedež ni več mogel dvigniti, smo kolo zamenjali. Tako da pri nas je ena velikost kolesa aktualna približno 3 leta.

Ja, večina jih dela tako. Meni so znanci svetovali (žal prepozno, ker sem se že nasmolila z nakupom), da je veliko bolje, da ima otrok manjše kolo in to dlje časa, zato da je suveren in ga popolnoma obvlada. Tudi če mu je že premajhen, nič hudega. Podobno kot smuči. Bolje premajhne kot preveilke.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2012 20:16:54   
Anonimen
Naša 3,5 letnica bo to poletje presedlala iz 10 colskega poganjalca na 12 colskega Schwinna in ga bo imela dokler se bo dal sedež dvigovat ... bomo pa dobili rabljenega od njenih bratrančkov, HB user posted image

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2012 21:46:29   
Ursi2
Mi smo našemu ta večjemu pri 2 letih kupili leseno kolo-poganjalca (iz Pikapolonice) in ga je kar hitro fajn obvladal. Ko je bil star 3 leta sta mu pa babica in dedi kupila kolo. Čeprav sem jz izrazila željo, da bi kupila 12 col, sta se odločila za 14 colskega. Se je nekaj časa z njim vozil s pomožnimi kolesci in mu je šlo prav fajn. Potem pa je videl bratranca, ki je enako star, da se vozi brez pomožnih in je poskusil z njegovim, ki je 12 col in je zvozil v prvo čist brez problemov. Ko smo prišli domov je želel tudi s svojim poskusit brez pomožnih kolesc, vendar pa mu je bil še prevelik in ni vredu dosegel tal in je imel strah, tako da se ni posebej rad vozil z njim, čeprav mu je šlo fajn, sam ko se je bilo treba ustavit, ga je bilo strah, ker se ni počutil varnega, ker ni dosegel tal. Letos, ko je star 4 leta pa se vozi čist navdušen in bi bil samo še na kolesu in lahko gremo z njim tudi v mesto in se pridno vozi in obvlada kolo.
Bom pa sedaj mlajšemu, ki je star 2 leti kupila enega rabljenega 12 colca, ker se mi zdi, da je za učenje bolje, da je manjši in da se na njem počuti varno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.5.2012 21:58:54   
Urska09
Evo, poročam iz prve roke. Kupili schwinna, 12 colskega. Čisto druga zgodba. Hči ga z lahkoto vozi, obrača, ustavlja user posted image user posted image S 14 colskim pa se je totalno mučila. Če bi to prej vedela...

< Sporočilo je popravil Urska09 -- 22.5.2012 22:00:48 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
22.5.2012 23:12:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?