ronja
|
Meni ponoči v bistvu ni tak problem, ker takrat tamala spi - vendar je stara 16 mesecev, ne 3. pri 3 m je tudi ona ponoči galamila . Najhujše je (meni) ob pon., ko ima košarko od 18h do 19:30 (plus prevoz sem in tja) in sem najprej celo dop. sama z njo in hitim s kosilom (ki ga je zelo težko skuhat z njo zraven, ker je pač ne smem nosit okoli, ona pa ne bo na tleh čakala, da jaz skuham...), da bomo pojedli, predno bo moral on it in sem že čisto crknjena, ko on pride in gre, potem me pa mala "dokrajči", ker je pop. tudi že zmatrana in navajena, da sva oba doma... Kar tako ven pa je zadnjič je šel na rojstni dan enega prijatelja, šel je mislim da okoli 19h, ker so šli še darilo kupit, pa so bili nekje do 2h se mi zdi. On je seveda mislil, da bo eno urco, ker se mu ne da (to je stara družba, ki so se zdaj nekaj spričkali pred kakimi 2 leti, ampak so se hvalabogu spet malo dobili ), pa sem mu rekla, da naj le bo tam, to so ipak njegovi prijatelji - no, pač, kolikor mu bo pasalo (no, potem je bil dlje, kot mu je pasalo, ampak saj je velik fant, bo že znal rečt, če mu bo hudo, a ne ) Jaz nikoli ne jemljem resno, kadar reče, kdaj bo doma pri teh stvareh, ker se pač vedno kaj spremeni. Ko greš, se ti ne da, pa misliš, grem samo pogledat, ko si tam, je pa lahko luštno, ali pa se ti ne da prerekat, pa ostaneš... PO moje, če je naslednji dan ok, pa če ti otrok ponoči ne teži ful in če se to ne dogaja strašno pogosto (to se morata skup zmenit, kaj bi bilo še sprejemljivo - pa magari naredita tako, da on gre, POTEM, ko uspava tamalega -karkor ve in zna ), potem ni hudega. Če pa ti zato nasrkaš (ker mali ponoči gnjavi ali pa ker dragi potem zjutraj spi...), potem pa je prav, da malo omili svoje izhode. Dejstvo je, da se žurke navadno začnejo šele po kakšni uri in verjetno ne more kar takoj it oz. ne bi imel nič od tega... Ampak je pa prav, da ne glede na svoje ponočevanje zjutraj rihta tamalega. To pa brez pardona!
|