|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko zarodkov?
9.1.2010 20:16:32   
soksok
Pozdravljene!

Zanima me, če katera ve koliko zarodkov vstavijo v Mariboru. Nekje sem slišala, sa vstavijo samo enga.
Hvala pa lep večer.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.1.2010 22:29:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zarodki
9.1.2010 22:00:41   
rojena77
Odvisno od starosti in št poskusov

Če si stara manj kot 35 in si prvič ali drugič, potem enega, drugače lahko 2

Upam  da sem ti kaj pomagala

(odgovor članu soksok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko zarodkov?
19.1.2010 8:29:28   
daga79
jaz sem stara 30 pa so mi na dan transferja rekli da če se strinjam da mi vstavijo dva - to naredijo v primerih ko niso zarodki optimalni moj je bil en dober že v blastocisti eden pa še v celicah ... pa smo noseči danes pa zvemo če sta se oba obdržala....user posted image

(odgovor članu soksok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2010 22:56:07   
didi85
Jaz sem pa stara 25 let in sem prvič zato mi je predlagala da vstavi samo enega. Z menoj pa je bila tudi gospa, ki je naslednji dan po transferju dopolnila 35 let ji pa je vstavila 2 ker naj bi ko si star 35 let in dalje vstavljali samo enega.
Imam pa še pred seboj cel teden čakanja na test user posted image

Lp,

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2010 17:52:36   
Anonimen
Ola!

daga79, tebi so vstavili 2 zarodka, zakaj? če pa pravijo, da moraš biti star 35let.
kaj imaš prosto odločitev, koliko si želiš?

(odgovor članu didi85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2010 7:28:06   
daga79
odločijo potem ko vidijo kake kvalitete so zarodki, če so optimalni dobiš samo enega če pa niso glih optimalni ampak dobri pa če se strinjaš ti vstavijo dva ... no midva sva na UZ zvedela da imamo eno fižolo malo sva upala da bosta dva ampak sva tudi z eno fižolo zelo zadovoljna hehe sam da bo zdaj vse ok naprej a ne? bomo pa čez kaki dve leti šli še enkrat čez postopek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2010 21:47:52   
Taddy78
Kot so že napisale predhodnice...vse je odvisno od starosti, številke postopka, najbolj pa gledajo na kvaliteto zarodkov.
Moj je bil 5.dan zelo dobro razvit in so mi vstavili enega, vsem ki so bile tisti dan z mano, pa so vstavili po 2 (pa so digurno bile vse stare manj kot 35). Rekli so, da sta še ostala 2, za katera bodo videli, če sta dovolj dobra za zamrznit in tako imamo še enega zamrznjenčka.

Je pa bil zanimiv razvoj, ki so nama ga kazali. Če bi mi naredili trasfer recimo 3. dan in mi vstavili tistega, ki je tisti dan bil najbolje razvit, bi naslednji dan "propadel"...

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.