|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko soka lahko popije na dan?
20.6.2007 20:12:23   
blue sky
Hoj!

Naš mali sonček obožuje korenčkov in jabolčni sok (ki ga pripravim sama), ampak ne vem, koliko ga lahko popije na dan?
Drugače popije kar dosti čaja, ampak ima sok še raje. Kaj priporočate?

lp

< Sporočilo je popravil blue sky -- 20.6.2007 20:15:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko soka lahko popije na dan?
20.6.2007 20:38:59   
borovnička
Jaz mislim, da nima bit kaj narobe, naj ga pije kolikor mu paše. Moj Nik popije ogromno tekočine, od vode, sokov, čajev. Pa sem pediatrinjo vprašala koliko tekočine sploh lahko popije. Odgovorila mi je, da naj mu dam kolikor bo želel. Če ne bo žejen, že ne bo pil in je res tako.

Jaz to kar po občutku.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2007 21:24:29   
ana b
Jaz ne bi pretiravala s korenčkom, torej korenčkovim sokom, ker vsebuje korenček vitamin A, ki se v telesu kopiči in lahko povzroči hipervitaminozo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2007 22:04:24   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Jaz ne bi pretiravala s korenčkom, torej korenčkovim sokom, ker vsebuje korenček vitamin A, ki se v telesu kopiči in lahko povzroči hipervitaminozo.
glede na to, da otrokom predpisujejo AD3 kapljice celo prvo leto, ne more bit nič narobe. Jaz bi mela kvečjemu pomislek, da je sok sladek in manj odžeja kot  voda ali čaj. Kaj pa če mu sok razredčiš?

< Sporočilo je popravil frufru -- 20.6.2007 22:05:22 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 22:45:27   
Naja30
Če delaš sama sok, naraven, je še bolje. Vsaj po moje, no. Kar ponujaj mu tekočino, sploh zdaj, ko je tako vroče.

Naša tudi zelo rada pije jabolčni sok, sicer frutkov,ampak je brez sladkorja in ji ga še z vodo mešam. Najraje pa ji dam sok od kompota.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.