Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko soka lahko popije na dan? 20.6.2007 20:38:59
|
|
|
|
borovnička
|
Jaz mislim, da nima bit kaj narobe, naj ga pije kolikor mu paše. Moj Nik popije ogromno tekočine, od vode, sokov, čajev. Pa sem pediatrinjo vprašala koliko tekočine sploh lahko popije. Odgovorila mi je, da naj mu dam kolikor bo želel. Če ne bo žejen, že ne bo pil in je res tako. Jaz to kar po občutku. Pozdravček
|
|
RE: Koliko soka lahko popije na dan? 20.6.2007 21:24:29
|
|
|
|
ana b
|
Jaz ne bi pretiravala s korenčkom, torej korenčkovim sokom, ker vsebuje korenček vitamin A, ki se v telesu kopiči in lahko povzroči hipervitaminozo.
|
|
|
|
RE: Koliko soka lahko popije na dan? 20.6.2007 22:04:24
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana b Jaz ne bi pretiravala s korenčkom, torej korenčkovim sokom, ker vsebuje korenček vitamin A, ki se v telesu kopiči in lahko povzroči hipervitaminozo. glede na to, da otrokom predpisujejo AD3 kapljice celo prvo leto, ne more bit nič narobe. Jaz bi mela kvečjemu pomislek, da je sok sladek in manj odžeja kot voda ali čaj. Kaj pa če mu sok razredčiš?
< Sporočilo je popravil frufru -- 20.6.2007 22:05:22 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.