|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko obrokov mleka?
8.1.2010 10:31:16   
mojesonce
Koliko obrokov mleka mora imeti (lahko ima) 8 mesečnik. Jaz mu dam mleko zvečer pred spanjem (210ml), ponoči (210ml) in zjutraj ko se zbudi (210ml). Je to preveč mleka? Bi moral za zajtrk že jesti gosto hrano?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko obrokov mleka?
8.1.2010 10:39:18   
tikatonka
Tudi jaz ji dajem tako. Zvečer popije 200 ml, ponoč ene 100 do 150ml in zjutraj 200ml. Čez dan je gosto hrano.user posted image user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2010 10:57:16   
Petka09
Moja ma sam eno flašo mleka (230 ml) zjutraj.. Ostalo noče več. Zato pa dajem v obliki skut, kisle smetane in sira v hrano.
Mislim, da za to starost ni nič narobe, če spijejo 2 ali 3 flaše ali pa če ne spijejo skoraj nobene več... Važno je, da se potem mleko nadomešča v drugih mlečnih izdelkih.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2010 11:00:44   
Katy78
Ravno do nekje 8. meseca je imel mleko za zajtrk, za večerjo je imel mlečno kašico in potem še flaško pred spanjem. Potem pa sem okoli 8. meseca začela z GH za zajtrk, ker se od mleka ni več najedel, saj mi je "težil", ko sem jaz jedla zajtrk. Ko je dobil za zajtrk nekaj bolj konkretnega (od začetka mlečne kaše, kasneje pa že npr. kruh s sirnim namazom), me je pri mojemu zajtrku pustil na miru. user posted image  

Jaz bi na tvojem mestu uvedla bolj konkretno večerjo, se pravi mlečno kašo in mogoče mleka ponoči ne bo več rabil. Bo pa v tem primeru zagotovo za zajtrk bolj lačen in mogoče mleko ne bo več dovolj.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2010 11:05:00   
daisyb
lepo, da ti spije sam tri krat po 210ml. nas mali je star 7 mesecev pa mu dam se vedno tud po 5 krat na dan mleko...ob 4 obrokih gh...in komi spije 500ml skupaj. seveda mu pol dam tudi en ali dva mlecna obroka gh na dan.....za malico in kosilo.
mleko mu ne gre..in mu zato dajem kar vec gh...

po moje ni prevec mleka...lahk pa mu zamenjas en obrok se za mlecno kasico, npr. zjutraj...ce hoce..ce spije pol 100ml manj mleka bo se vedno odvolj.

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2010 11:19:19   
Urska09
Do 1. leta starosti je mleko glavna hrana dojenčka (pokrije cca. 75% potreb po hrani). V kakšni obliki ga dobi je čisto vseeno. Mleko, mlečno-žitne kaše, jogurti, skute, siri, namazi, smetana...
Poznam primer, ko se je otrok do odhoda v vrtec skoraj izključno dojil, ker je zavračal GH. Pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2010 20:35:26   
miapia
Pri enem letu še vedno zajtrkujemo mleko, dobi ga pa še pred spanjem.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 21:20:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2010 10:04:15   
Čebel@
moja je stara skoraj 11m in ima mleko za zajterk(170ml) in večerjo(220ml+kašico),ponoči ne je od 2m

je pa pri nas zaenkrat mleko za zajterk dovolj,ko pa bo začela kazati da bi tudi kaj drugega zajterkovala,bomo pa "normalen" zajterk uvedli

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2010 12:34:34   
Evica22
Naš bo star že 14 mesecev, pa se še vedno trikrat na dan dojiva: zjutraj, pred popoldanskim in večernim spanjem. Sicer ne vem, koliko popije, ampak vseeno mislim, da mora biti mleka dovolj, če s takšnim veseljem ziza. Flaške pa nikoli ni imel. Mislim, da ni preveč, lahko pa seveda poskusiš že s kakšno kašico pa boš videla, če boš lahko nadomestila flaško. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2010 9:33:38   
Natka85
naš je star skoraj 10 mesecev in poje tri flaške po 200ml na dan.vmes še dobi en zelenjavni ali mesni obrok in za popoldansko malico jogurt ali malo sadja.tako da imava 5obrokov,od tega so trije flaška.pa še najraje jo ima...

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2010 9:35:46   
MATEJKA_
naša je pri 8m imela mleko (pribl. 240 ml) zjutraj in pri obeh malcah - do takrat smo nadomestili z GH kosilo in večerjo. ponoči pa tako al tako ni jedla.

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?