|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko krat juhica
11.4.2006 12:04:38   
Maleal
Koliko krat na teden dajete svojimuser posted image  za kosilo juhice?Moja znanka jih daje vsak dan.Jaz pa le čez vikend npr.govejo z rezanci ali kroglicami,čez teden pa kak dan zelenjavno.Pa takrat ko je juho ne želi po juhi ničesar več,saj mu je očitno dovolj.Če bi mu dala vsak dan juho potem bi jedel samo juhe in ne nobenega mesa,zelenjave,riža,krompirja...Juhe poje pol zajemalke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko krat juhica
11.4.2006 12:37:14   
asso
Mi jo načeloma dajemo vsak dan, ker od zelenjave je edino juhice, ki je. Ostalo je pašta na 100 in en način.
Pri nas je tako, da poje malo juhe in ko se naveliča noče več. Potem malo pašte in ponovno se naveliča. Njej moram zelo menjat okuse - v enem obroku, ker če ji bi dala samo eno stvar ne bi dejansko res nič pojedla.
Mi imamo tako, da ji dajemo: govejo juho, porovo, zelenjavno, beluši... imam pripravljene porcije cca 100 g za en obrok v skrinji.
Naslednja jed pa je ali pašta ali hrenovka. Drugo skoraj ne je.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2006 22:10:04   
bobek05
Koliko pa je star? Anej pri 10 m poje skoraj cel krožnik kakršnekoli juhe (jo ima ful rad) ali pa recimo pol krožnika juhe pa zraven malo meseka in krompirčka ali riž itd.

Anej je pribl. 4-5x na teden juho (paradiž., z mešano zelenjavo, govejo, tudi gobovo je že jedel..). Če ti po juhi noče več nič jest, mu daj manj juhe ali pa da mu narediš npr. kakšen dan enoločnico, naslednji dan pa mu potem daš samo meseka z rižom ali krompirčkom ali pač nekaj drugega.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 1:13:14   
Kristina_1
Mi jemo juho vsak dan, razen ko smo na poti. Skuham meso, priložim zelenjavo - pojemo 1/2 juhe in meso; 1/2 juhe mamo za naslednji dan. Nato skuhamo novo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2006 13:23:19   
Maleal
BOBEK kaj to sama nardiš gobovo ali ono iz vrečke?ASSO kak pa nardiš porovo juho in z beluši?user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!