Koliko krat juhica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Maleal -> Koliko krat juhica (11.4.2006 12:04:38)

Koliko krat na teden dajete svojim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] za kosilo juhice?Moja znanka jih daje vsak dan.Jaz pa le čez vikend npr.govejo z rezanci ali kroglicami,čez teden pa kak dan zelenjavno.Pa takrat ko je juho ne želi po juhi ničesar več,saj mu je očitno dovolj.Če bi mu dala vsak dan juho potem bi jedel samo juhe in ne nobenega mesa,zelenjave,riža,krompirja...Juhe poje pol zajemalke.

asso -> RE: Koliko krat juhica (11.4.2006 12:37:14)

Mi jo načeloma dajemo vsak dan, ker od zelenjave je edino juhice, ki je. Ostalo je pašta na 100 in en način.
Pri nas je tako, da poje malo juhe in ko se naveliča noče več. Potem malo pašte in ponovno se naveliča. Njej moram zelo menjat okuse - v enem obroku, ker če ji bi dala samo eno stvar ne bi dejansko res nič pojedla.
Mi imamo tako, da ji dajemo: govejo juho, porovo, zelenjavno, beluši... imam pripravljene porcije cca 100 g za en obrok v skrinji.
Naslednja jed pa je ali pašta ali hrenovka. Drugo skoraj ne je.

bobek05 -> RE: Koliko krat juhica (12.4.2006 22:10:04)

Koliko pa je star? Anej pri 10 m poje skoraj cel krožnik kakršnekoli juhe (jo ima ful rad) ali pa recimo pol krožnika juhe pa zraven malo meseka in krompirčka ali riž itd.

Anej je pribl. 4-5x na teden juho (paradiž., z mešano zelenjavo, govejo, tudi gobovo je že jedel..). Če ti po juhi noče več nič jest, mu daj manj juhe ali pa da mu narediš npr. kakšen dan enoločnico, naslednji dan pa mu potem daš samo meseka z rižom ali krompirčkom ali pač nekaj drugega.

Kristina_1 -> RE: Koliko krat juhica (13.4.2006 1:13:14)

Mi jemo juho vsak dan, razen ko smo na poti. Skuham meso, priložim zelenjavo - pojemo 1/2 juhe in meso; 1/2 juhe mamo za naslednji dan. Nato skuhamo novo.

Maleal -> RE: Koliko krat juhica (13.4.2006 13:23:19)

BOBEK kaj to sama nardiš gobovo ali ono iz vrečke?ASSO kak pa nardiš porovo juho in z beluši?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]