Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo 11.10.2005 16:06:21
|
|
|
|
total
|
Mi ga že skoz pijemo in ga ima zlo rad,pa tud druge čaje mu dajem,zdaj spije 4 flaške dnevno čaja.
|
|
|
|
RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo 11.10.2005 21:11:46
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Naš Žiga ga pije dvakrat dnevno po kakih 20-30 ml vsakič, no, zdaj, ko ni več vročine, ga pije manj. Ampak, midva se v glavnem še dojiva, tako da naju ne moreš primerjati. Jaz mu ga dam, kolkor ga pač hoče. Saj mu ne more škoditi. Če ni žejen, ga tako ali tako sploh ne pije. Lp, Vrtnica
|
|
|
|
RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo 11.10.2005 22:17:52
|
|
|
|
Barči78
|
Moja ga popije zelo malo, kakšen deci na teden. Hranim jo pa isto z Aptamilom AR, ker ogromno poliva. Kadar ji ponudim čaj, ga mogoče popije, ampak čez čas vsega polije. Tako, da ne vem koliko čaja sploh ostane v njej. Ali tvoj čaja ne poliva, glede na to, da ga hraniš z mlekom proti polivanju?
|
|
RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo 12.10.2005 8:20:56
|
|
|
|
riki
|
Zdravo Barči. Najprej se ti najlepše zahvaljujem, ker si mi prejšnji teden svetovala za Aptamil AR. . Sploh ne morem verjet, da Tristan niti malo več ne poliva. Res najlepša hvala. Glede čaja pa je tko. Moj ga isto polije, ko ga spije, ampak ga ma pa kljub temu ful rad in bi ga non stop pil. Čeprav mi ga veliko polije, mu ga vseeno dajem, ker se mi zdi, da je po Aptamilu še bolj žejen kot ponavadi, ker je tako gost. AJA, pa še nekaj bi te rada vprašala. A imata pri vas tudi take abnormalne prdce po Aptamilu, kot midva. Tristan jih tako spušča, da sploh ne morem verjet, tako mali pa takšnega ven spravi. Lep sončen pozdrav iz Maribora. Riki in Tristan
|
|
RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo 12.10.2005 12:39:59
|
|
|
|
Barči78
|
Ja res je, tudi Neja tazga spusti, da včasih kar očija pogledam kaj počne. To se ponavadi dogaja proti večeru, malo jo sicer tudi po trebuščku zavija, a ko pa zaspi, spi celo noč. Je pa res, da se mi je ene parkrat zbudila okoli 4.00 zjutraj, pripravila sem ji 1 dl komarčkovega čaja, hitro ga je popila in nazaj spat. Verjetno so po tem mleku res bolj žejni, ker je precej gosto.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?