Koliko komarčkovega čaja popijejo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


riki -> Koliko komarčkovega čaja popijejo (11.10.2005 16:02:33)

Zdravo! Naš mali bo čez dober teden star 3 mesece in pije Aptamil AR. Zdaj me pa zanima, koliko komarčkovega čaja mu lahko dam. Dajem mu Hippovega instant, 1 žličko na 100 ml vode. Mali bi ga non stop pil, zato ne vem, kolikokrat mu lahko dam predpisano količinooz. ali mu lahko dam ponovno 100ml, ko ga že prejšnjega popije. Hvala vam. Riki in Tristan




total -> RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo (11.10.2005 16:06:21)

Mi ga že skoz pijemo in ga ima zlo rad,pa tud druge čaje mu dajem,zdaj spije 4 flaške dnevno čaja.




Vrtnica1 -> RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo (11.10.2005 21:11:46)

Naš Žiga ga pije dvakrat dnevno po kakih 20-30 ml vsakič, no, zdaj, ko ni več vročine, ga pije manj. Ampak, midva se v glavnem še dojiva, tako da naju ne moreš primerjati.
Jaz mu ga dam, kolkor ga pač hoče. Saj mu ne more škoditi. Če ni žejen, ga tako ali tako sploh ne pije.
Lp, Vrtnica




Barči78 -> RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo (11.10.2005 22:17:52)

Moja ga popije zelo malo, kakšen deci na teden. Hranim jo pa isto z Aptamilom AR, ker ogromno poliva. Kadar ji ponudim čaj, ga mogoče popije, ampak čez čas vsega polije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Tako, da ne vem koliko čaja sploh ostane v njej.

Ali tvoj čaja ne poliva, glede na to, da ga hraniš z mlekom proti polivanju?




riki -> RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo (12.10.2005 8:20:56)

Zdravo Barči. Najprej se ti najlepše zahvaljujem, ker si mi prejšnji teden svetovala za Aptamil AR. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sploh ne morem verjet, da Tristan niti malo več ne poliva. Res najlepša hvala. Glede čaja pa je tko. Moj ga isto polije, ko ga spije, ampak ga ma pa kljub temu ful rad in bi ga non stop pil. Čeprav mi ga veliko polije, mu ga vseeno dajem, ker se mi zdi, da je po Aptamilu še bolj žejen kot ponavadi, ker je tako gost. AJA, pa še nekaj bi te rada vprašala. A imata pri vas tudi take abnormalne prdce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] po Aptamilu, kot midva. Tristan jih tako spušča, da sploh ne morem verjet, tako mali pa takšnega ven spravi. Lep sončen pozdrav iz Maribora. Riki in Tristan




Barči78 -> RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo (12.10.2005 12:39:59)

Ja res je, tudi Neja tazga spusti, da včasih kar očija pogledam kaj počne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] To se ponavadi dogaja proti večeru, malo jo sicer tudi po trebuščku zavija, a ko pa zaspi, spi celo noč. Je pa res, da se mi je ene parkrat zbudila okoli 4.00 zjutraj, pripravila sem ji 1 dl komarčkovega čaja, hitro ga je popila in nazaj spat. Verjetno so po tem mleku res bolj žejni, ker je precej gosto.




Sofi -> RE: Koliko komarčkovega čaja popijejo (12.10.2005 21:25:28)

Jaz mojega polno dojim in mu ne ponujam niti tekočine za žejo. Če bi, bi pa ziher samo prekuhano vodo ali tu pa tam malce čajčka. Sem mnenja, da tako majhni dojenčki še ne potrebujejo vseh teh sladkorčkov[sm=smiley2.gif].

Pa lep pozdrav




Stran: [1]