sandra85
|
moj tut nič ne joče in ga tut nikoli ne pustim, da bi mi jokal! mal si ga razvadla ...js sem delala isto-skoz ga nosila, uspavala na rokah in pol ko se je zbudil v posteljici sam-jok! js sem ga tega odvadila tako položim ga v gugalnik, ali igralni center, se usedem zraven in se z njim pogovarjam, smejem-tudi če jamra, mu govorim, da ga zamotim, pol pa se začne smejat in pozabi....tako probaj vsak dan po malo.... za spanje pa ti priporočam, da mu kupiš vrtiljak za nad posteljico tako smo mi našega navadili, da spi v svoji posteljici (po 3 mesecih)...lučke ga zamotijo, da gleda v njih, dokler res ne postane zaspan, nežna glasba pa ga samo še bolj uspava... ne delaj tega, da ga v spanju položiš v posteljico, ali gugalnik, ker on zaspi v tvojem naročju, zbudi pa čisto nekje drugje in to ga prestraši...položi ga v posteljico, ko je vsaj na pol v snu, da še vidi, da ni več pri tebi in pol ga še malo božaj, ali vklopi glasbo-uspavanko in bo zaspal, če pa se čez kako minuto zbudi, ga mal pobožaj, stisni tvoj obraz k njegovemu in mu šepetaj ali pa delaj šššššššš...vstrajaj par dni-se bo že navadil upam, da sem ti kej pomagala-pri nam je delovalo pa javi, če je tut pri vas
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|