Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 12:37:14
|
|
|
|
murkica
|
Če imaš tako zmedene cikle ti sploh ne znam povedati. Tista krvavitev bi lahko bila tudi vgnezditvena in M sploh ne bo prišla. Drugače pa je test smislno delati prvi dan izostanka M, kar verjamem, da je pri tebi malo zoprno. Ne vem koliko dni po O, naj bi test pokazal +. Jaz imam ponavadi po konco O oziroma, če bi gledagala po kolendarčku po koncu plodnih dni, še nekje 10 dni do M, tako, da po mojem nekje 10 dni. Mogoče ti bo znala katera druga pomagati. Sicer pa držim pesti, da si srečka nosečka.
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 12:57:52
|
|
|
|
ANDMIL
|
A te lahko nekaj vprašam? Kakšna krvavitev je to bila, jaz imam krvavitev in ne vem ali je M ali je vgnezditvena krvavitev. Včeraj sem imela samo tako kot, da bi imela beli tok samo da je bil svetlo rjave barve, danes pa imam krvav, sluzast izcedek. Zdaj pa ne vem, ali je to M ali kaj drzgega. Strah me je, da slučajno ne bi bila M, in bi jaz v ponedeljek začela jesti klomifen, pa bi bila slučajno noseča, ker ga ne smeš jesti, če si noseč. Tudi, če je M mi je čudna, ker drugače imam jaz tako boleče menstruacije, krče, zdaj pa nič. Samo potrebujem vložek.
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 13:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Komot ti lahko povem kako je bilo. V ponedeljek je bilo vse normalno, torej brez nobenega barvastega izcedka, vse tja do 16 ure. Ko sem doma šla na WC lulat in se obrisala, sem na roza toaletnemu papirju opazila, da je nekaj čudnega. Zato sem vzela en kos belega papiraja in vajo ponovila. Prav rdeče je bilo, oz. kri. Taka bolj blaga krvavitev. In sem si rekla..........spet je prišla, in sem cel dan bila žalostna. Potem sem si dala mini vložek in čakala, da se bo vlilo. Res je bilo do večera še malo, ampak sploh ne omembe vrendo. Sem čakala, da bo v torek bum, pa ni blo nič vse do danes. Torej, sem imela neko čudno krvavitev v ponedeljek. Lahko je bila vgnezditvena, čeprav je po mojih izračunih malo prehitra. Sicer nevem si razložit kaj bi sploh lahko drugega bilo. Več ti bom lahko povedala po opravljenem testu. Če bo + je bla vgnezditvena, sicer pa nevem kaj je blo Samo problem je v tem, ker nevem kdaj sploh naredit test, da bi bil rezultat veljalven (v primeru -)
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 13:16:10
|
|
|
|
ANDMIL
|
Jaz imam pa takošno krvavitev, danes, je svetlo rdeče barve, pa sluzasta. Za mene pa ni prehitro, samo kaj pa če je navadna M in bom morala v ponedeljek začetu jesti klomifen, samo če pa ni navadna M, pa ga ne smem. Čudno mi je. Mogoče pa jutri ne bo več. Ker jaz imam full boleče menstruacije drugače.
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 13:48:32
|
|
|
|
pikica36
|
pušenjak pravi, da ene 4 dni po vgnezditvi naj bi pokazalo + držim pestke za++++ ali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2007 14:19:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 14:48:58
|
|
|
|
ANDMIL
|
Jaz ne em, kaj naj si mislim. Ne vem, ali mi bo v ponedeljek že pokazal test pravilno ali ne. V ponedeljek bi morala začeti jesti klomifen, če je to slučajno menstruacija.
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 14.12.2007 22:03:56
|
|
|
|
bibika2
|
Pozdravljena! Sicer je od rojstva moje hčerkice že 19 mesecev, vendar se še zelo dobro spomnim meseca, ko sem zanosila. Tudi jaz sem se vsak mesec spraševala, ali je to mogoče vgnezditvena, pa je nato vedno prišla taprava teta na obisk. Avgusta pa sva prišla z dopusta in seveda sva ponovno poskusila. En teden po odnosu, ko sem šla na stranišče in se obrisala sem na papirju zagledala majhen krvav madež, ki ga z drugim brisanjem ni več bilo. Prsi sem proti koncu meseca dobila zelo boleče in povečane. Takrat sem se prvič tisti mesec vprašala kaj pa če sedaj sem noseča, vendar nisem zbrala dovolj poguma za nakup testa. Po pogovoru z sodelavko, sem se le opogumila in ga kupila. Takrat je pokazal . Drugače sem dobivala zelo neredno. Od 28 pa do 36 dneva, verjetno tudi zato nisem upala kupiti testa. Tisti mesec pa sem ga naredila 32 dan in je pokazal veselo novico. Upam, da se nisem preveč razpisala in ti vsaj malo odgovorila na vprašanje. Želim pa ti čimprej, da zagledaš .
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 15.12.2007 8:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela kar precej močno krvavitev, 2 dni izcedki, tudi sveža kri in sem bila prepričana, da je . Potem pa mi je le bilo čudno, zakaj je bilo vse skupaj tako šibko in je test pokazal Test sem delala 5 dni po začetku tiste krvavitve. Mogoče bi že prej pokazal
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 17.12.2007 13:37:22
|
|
|
|
Amelia
|
Tud jaz sem v podobni situaciji, sem sicer v 2. postopku zunajtelesne oploditve, test bi morala delati v petek 21.12. imam pa že od petka tak rjavkasno-roza izcedek, najbrž se pripravlja menstruacija, en delčak mene pa še upa, da je ne bo, bomo videli...Imam pa po mojem rekord v tem "kolikokrat na dan gremo na WC"
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 17.12.2007 14:43:38
|
|
|
|
tassi1
|
jes pa nič izcedka ne rjavega ne krvavitve,pa je bil tset ---- če si že 10 dan po ET,bi ti že moral pokazat!!kar pogumno,saj bo +++ držim
|
|
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 17.12.2007 19:28:17
|
|
|
|
koala
|
Draga anionimna, jaz bi na tvojem mestu naredila test en dan po izostali menstruaciji glede na najdalši cikel, vem da je težko pa vendar, prezgodnjim testom itak ne vrjameš, pa naj bo rezultat takšen ali drugačen. Govorim iz lastnih izkušenj. Pa srečno in naj bo na testu debeeeeeel plus.
|
|
RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? 26.12.2007 10:19:57
|
|
|
|
Colicka
|
Daj naredi že test, da ti lahko čestitamo! :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.