Anonimen -> RE: Koliko dni po vgnezditveni - test? (14.12.2007 13:09:47)
|
Komot ti lahko povem kako je bilo. V ponedeljek je bilo vse normalno, torej brez nobenega barvastega izcedka, vse tja do 16 ure. Ko sem doma šla na WC lulat in se obrisala, sem na roza toaletnemu papirju opazila, da je nekaj čudnega. Zato sem vzela en kos belega papiraja in vajo ponovila. Prav rdeče je bilo, oz. kri. Taka bolj blaga krvavitev. In sem si rekla..........spet je prišla, in sem cel dan bila žalostna. Potem sem si dala mini vložek in čakala, da se bo vlilo. Res je bilo do večera še malo, ampak sploh ne omembe vrendo. Sem čakala, da bo v torek bum, pa ni blo nič vse do danes. Torej, sem imela neko čudno krvavitev v ponedeljek. Lahko je bila vgnezditvena, čeprav je po mojih izračunih malo prehitra. Sicer nevem si razložit kaj bi sploh lahko drugega bilo. Več ti bom lahko povedala po opravljenem testu. Če bo + je bla vgnezditvena, sicer pa nevem kaj je blo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Samo problem je v tem, ker nevem kdaj sploh naredit test, da bi bil rezultat veljalven (v primeru -)
|
|
|
|