Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Napisala si, da nimas namena biti spet tu, zakaj pa potem sprasujes in napadas uporabnike, ki so tu? Ce nisi nic tu, potem ne mores reci, da je tuga! Aha, si verjetno ena takih, ki je bila med prazniki sama in si mislila, da te bomo mi tukaj zabavali? Hja, ne mores pricakovat, da bomo skocili na tvoj klik dveh prstov! Odpri kako temo, povej kaj zanimivega, ne pa stresat svojo slabo voljo! Kot bi jaz prisel nekam na obisk in bi rekel: uh, se mi full dogaja, pa nisem bil pri vas na obisku ze nekaj let, ja kva mate pa tako tugo?! Ti me pa res ne poznaš, kajne? Glede na to, koliko sem bila prej na RR, je najbrž vsem jasno, da en post ne pomeni, da sem spet tu (za stalno). Zakaj sprašujem? Zato, ker lahko. Prepreči mi, če ti uspe. Kako izgleda, ko jaz napadam, pa očitno tudi ne veš. Prišla sem po menda dobrem letu in brez težav, ker nisem slepa, vidim, da se nič ne dogaja - v primerjavi s tem, kaj vse se je dogajalo prej. In nikar naj te ne skrbi - še med nobenim praznikom v svojem življenju nisem bila sama. Da bi pa karkoli pričakovala, sploh pa od tebe, ki te sploh ne poznam, mi pa ne pade na kraj pameti. Nimam razloga za slabo voljo (sklepam, da smajliji, ki se smejijo, pomenijo žalost, kajne?), da si pa ti non-stop... khm, kako naj temu rečem... provokatorski?... sem pa že uspela prebrati. Imaš srečo, da sem prelena, kajti če bi jaz začela provocirati, mi ti ne sežeš do kolen. Pa kdorkoli že si. Happy now?
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 3.1.2014 21:31:13 >
|