Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:08:52
|
|
|
|
Naja31
|
Moj ima dve levi roki za vse. Jaz naredim kar lahko, kar presega moje sposobnosti pa kličemo majstra. Poskusim vse, edino elektrike se pa ne dotikam.
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:08:57
|
|
|
|
ZARA
|
Jst absolutno nobenga...mogoče se spravim na vsake par let kidat, al pa travo kosit...pa še za to morm bit čudne volje
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, ko sva pleskala stene, sem mu ful rada pomagala, pa še pustil mi je! Drugače je moj ati pleskar in jaz sem si vedno želela, da bi mu lahko pomagala, da bi bla lahko umazana! Pa nasplošno mam rada moška dela, povsod bi bla zraven, sam mi je mal nerodno. Da ne bi kdo mislil, da je moj tok len.
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:12:14
|
|
|
|
baguSka
|
ZARA A TO SO MOŠKA DELA!!!???!
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:15:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj ima dve desni roki, pa še priden je. Sama od "moških" del najraje operem avto, če glih nisem noseča, ko mi je trebuh v napoto . Bivši je imel tri leve roke in niti žarnice ni zamenjal. Tako da sem tudi pralni stroj sama priključila na štrom (pa prosim, direktni priklop, ne šteker v dozo!).
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:19:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ZARA A TO SO MOŠKA DELA!!!???! A niso?
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:21:10
|
|
|
|
baguSka
|
Matr ne vem. Jst tega nism vedla.. Sicer pa sploh ne vem kaj nej bi spadal pod moška opravila Dejte pomagat, ker res ne vem Dejte jih naštet mau no..
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:21:16
|
|
|
|
Maleal
|
Žal ne nardim nobenega moškega dela,zakaj pa,saj imam svojega dovolj.Kidanje in košenje trave pa pri nas ni moško delo,tak da se z Zaro niti slučajno ne strinjam!
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:24:04
|
|
|
|
baguSka
|
No, sicer pa tud za priklop pralnga stroja, pranje avtov in pleskanje nism vedla, da so moška opravila..
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:24:34
|
|
|
|
bskrle
|
Ne, ker sem spada delo s krampom, lopato, skratka dvigovanje stvari - kar ob mojih nosečnostih niti ni mogoče. J epa mož sila ponosen, če ga redno hodim gledat, kako dela in ga pohvalim. Aja, on dela veliko ženskih del. Smo se pa smejali, ko je ta mala (2 leti) rekla "moško delo".
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:26:17
|
|
|
|
Jančika_
|
BaguSka, zato sem pa dala narekovaje .
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:29:35
|
|
|
|
baguSka
|
Aja sm tok hit prebrala, da narekovajev sploh opazla nism.
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je tud kidanje snega bolj moško delo, pa košenje tudi. Sej če bi mela svojo hišo OK, pred blok me je pa sram it kidat sneg, da ne bi bla edina ženska tam, pa bi tok rada....
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:32:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Hothien, kaj se pa sekiraš - jaz sem letos kidala s trebuhom. Sicer se nisem ravno pretegnila, pa ipak. Veš koliko sosedov je bilo naenkrat dol in so besno začeli kidat, ko so me videli . Jim je bilo zgleda nerodno, da bi nosečnica kidala, oni pa lepo na toplem.
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
To ti pa verjamem, Jančika. Kar naenkrat so imeli vsi čas kidat, ne?
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:37:33
|
|
|
|
Gina
|
Niti slučajno mi na pamet ne pride kidat, kosit (to je moško delo, valjda ), malat, šraufat karkoli ali montirat, se ukvarjat z elektriko, avtom, prenašat težke reči, ali karkoli težaškega delat - VEČ. Včasih sem, potem sem pa pogruntala, da to nima smisla. Torej moških reči ne delam-edino kombi pa vozim ful z veseljem, pa perem ga tudi - samo od znotraj in samo če me je volja )
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ati je bil zaposlen v nekem državnem podjetju in vsako leto sem delala tam preko študenta. Vedno v pisarni ali telefonski centrali. Zadnje leto so me pa fehtali, če bi šla v delavnico avte prat! Uživala sem sto na uro!
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:49:41
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Men je tud kidanje snega bolj moško delo, pa košenje tudi. Sej če bi mela svojo hišo OK, pred blok me je pa sram it kidat sneg, da ne bi bla edina ženska tam, pa bi tok rada.... Oh jst sm že bla na tem in je blo prou simpatično. In to pred tremi stolpnicami sm skidala.. vse.
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:52:16
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Zadnje leto so me pa fehtali, če bi šla v delavnico avte prat! Uživala sem sto na uro! Oooo to je pa moja fantazija, da bi mela svojo avtopralnico, kjer bi ble zaposlene same ženske!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 14:59:20
|
|
|
|
Jančika_
|
BaguSka, to ni samo tvoja fantazija, ampak tudi fantazija večine moških !
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 15:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da delam vsa "moška" dela. Pleskam, montiram in prestavljam pohištvo, menjavam žarnice, zabijam žeblje, perem avto, nosim težke stvari, kidam sneg,... Tudi službeno sem že delala v avtopralnici, v skladišču in še marsikje. Sicer smo pa tako ali tako že ugotovili, da sem v naši družini jaz "ata", a ne?
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 15:05:25
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika BaguSka, to ni samo tvoja fantazija, ampak tudi fantazija večine moških ! Ja ja - no oni bi verjetno le avte hodili prat!!!
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 15:32:54
|
|
|
|
siniti
|
jaz se podpišem pod kerensin post, moj ma itak dve leve roke in dve leve noge tko da...
|
|
|
|
RE: Koliko "moških" del naredimo? 3.5.2006 15:42:41
|
|
|
|
dory
|
Po tem kar ste napisale pod moska dela bi rekla, da jih opravljam pa mi ni niti mal tezko...moj bivsi je mel dve leve, sam jezik mu je delal za dve desni, tko,da sem mogla ze takrat vse sama... kwa pa je to kej tazga se za kej druzga prjet k sam za kuhalnice in posodo?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......