|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kokošji žvarcet
20.11.2007 9:07:04   
Enolla
Prosim za pomoč - najbrž Primorke bodo vedle.

Zadnjič sem v eni reviji zasledila recept za kokošji žvarcet s fuži in se mi ga je zaluštalo, ampak user posted image   si ga nisem spravila in sedaj ne vem kako naj se tega lotim. 

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kokošji žvarcet
20.11.2007 9:53:51   
Anonimen
Če na guglu odtipkaš "kokošji žgvacet" IN ne žvarcet se ti odpre stran PORTOROŽ, tam je recept.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kokošji žgvacet
20.11.2007 10:02:35   
Enolla
 user posted image

Sem dobila in mislim, da bom danes kar zamenjala jedilnik. Pa hvala za popravek user posted image .


_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kokošji žgvacet
20.11.2007 10:04:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

user posted image

Sem dobila in mislim, da bom danes kar zamenjala jedilnik. Pa hvala za popravek user posted image .




malenkost., Ja, je kar nekaj dela. Sicer pa za fuže ti svetujem, da kupiš narejene od pečjaka - so najbolj verodostojen približek domačim.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kokošji žgvacet
21.11.2007 20:04:40   
Enolla
Ekola, moram poročati, če bo katero zamikalo. Je kot nek piščančji golaž, poceni in okusen. Sem naredila včeraj in je bilo za vse prste obliznit. Sem pa postregla s polento. Mislim, da bo večkrat na jedilniku in bom res poskusila s fuži.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kokošji žvarcet
24.11.2007 13:28:25   
Peteršilj
mi prosim lahko poveš, kaj je to KOKOŠJI ŽVARCET user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nisem primorka, pa ne vem, sem pa živela tam doli 2 leti , in to  nekoč v "moji mladosti".pROSIM!!

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kokošji žvarcet
24.11.2007 18:29:08   
Enolla
Kokošji žgvacet - sem falila pri imenu . Kokošji golaž drugače, saj če prebereš celo temo boš videla.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kokošji žvarcet
27.11.2007 20:12:52   
Peteršilj
se pravi kurja obara, hm-hmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kokošji žvarcet
28.11.2007 10:41:53   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj

se pravi kurja obara, hm-hmuser posted image user posted image user posted image user posted image


Nop, obara je zame bolj juhaste zadeve - kuhaš v vodi piščanca, jušno zeljenjavo, ki jo nakockaš in narežeš  in kakšno zakuho (pri nas so bili blečki smo jim rekli v resnici so to manjši kvadratki) in vse to skupaj - neprecejeno daš na krožnik. Medtem ko je žgvacet dobesedno kot kokošji/piščančji golaž.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kokošji žvarcet
28.11.2007 10:47:42   
Anonimen
enolla user posted image  bravo, da si se ga lotila. Je pa dober , a ne. Če narediš z fuži , se tako lepo prepojijo z tem golažom (imajo luknjico na sredi) in je res eno super duper kosilo.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kokošji žvarcet
28.11.2007 14:37:56   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

enolla user posted image  bravo, da si se ga lotila. Je pa dober , a ne. Če narediš z fuži , se tako lepo prepojijo z tem golažom (imajo luknjico na sredi) in je res eno super duper kosilo.


Je, dober ja. In to tako, da bo večkrat na jedilniku in ni bil samo enkraten poskus pa nič komplicirano za pripravit in cenovno ugoden user posted image . Ga kar priporočam dalje.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......