|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:03:55   
Maša26
Dobro jutro vsem,

Zjzraj ko sem pogledala skozi okno v to deževno jutro, sem se preden me je popadla slaba volja prepričala, da narava rabi dež ;););)

Kaj bo danes novega? saj res, KMALU bo naredila še en test :miska:..

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:04:52   
Maša26
Zjutraj ;);) Očitno bolje, da ne začenjam :)-:)-

No, vseeno :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:07:36   
biba77
Jutro...:zaspan::zaspan::zaspan:
V sluzbo sem prisla, do :kava: pa se ne...

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:10:19   
Moncy83
Dobro jutro

Se mi zdi, da sem zaradi dežja še bolj :zaspan::zaspan::zaspan: No pa sej bo bolš ko pridemo domov. Groza komej sem začela delat pa že razmišljam kdaj bom šla domov :zmeden2:

Upam da se nam KMALU čim prej oglasi. :miska::miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:14:59   
Udb
Jutro!! :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: Jaz bi še SPALA!!!!!!!!!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:15:47   
Maša26
poročena, nisi edina :)- Meni se dogaja, da se zjutraj sploh ne morem vklopit, in šele potem, proti koncu službe delam pospešeno, da grem bolj zadovoljna domov ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:17:06   
Carovnica Mica
jutro,jutro-a ni cudn ce ze zjutraj dezuje,si potem scel dan kr mal cudn;):zaspan::zaspan:
:kava:sej bo boljs-ane!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:18:15   
Udb
Pri nas še ne dežuje! Pa sem že čudna

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:19:32   
Bety
Hojlaaaa pupikeee...:love::love::love:..kako ste danes?

:kava::kava::kava::kava: za vse in košček tortice, kar priporočajo za dieto..:)- :)- :)- :)- ....

Za neizpolnjene želje si prvo presenečen, žalosten, jezen...na tistem zadnjem koncu, pa si že nor...in se smejiš...no, tam sem jaz...:)- :)- :)-

Včeraj me je tako bolel križ in ledveni del...za znoret..hudo utrujena sem bila in zaspala sem zeeelo zgodaj...moj me je ljupčkal, pokrival, se smejal...jaz pa trdno spala...ufffff...to je zagotovo reakcija na tiste injekcije...ne smem pomislit, kaj bo čez 15 dni šele...

Astra, kdaj začneš papcat Klomifenčke??? Po Klomifenčku ti bo uspelo, ker je meni tudi...Samo potem je treba papcat Dabroston in nič seksat, nič orgazma, da se prime...pa bo...

Maša...kako kaj s tabo???...Udb....kje si danes???Kako bebica??? :duda:...:love: ...

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:20:44   
simi73
Jutro še z moje strani:zaspan:. Uf danes je en tak zaspan dan, k sreči :zmeden: mam pa v službi tlok dela, da se ven ne vidim. Zato vas samo pozdravljam in se kdaj drugič kaj več pišemo:)
:rozica::rozica::rozica: za vse in upam, da bo kaj novih:nosecka:.

lp, simi

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:21:18   
Udb
Betyka! Kako si?

JAz sedim v pisarni in upam, da bo kmalu ura 13!! Potem grem pa v šolo! :(( Bebica - splohn ne vem da jo imam!! :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:25:29   
Maša26
Bety, hvala za :torta::)- in :bravo: za toliko energije že zgodaj zjutraj :)-:)-

:torta::torta:Sem požrešna ko sam :hudicek:. Ne vem, a je to klomifen al kaj, ampak res me daje prav huda lakota, tista, ko se skorajda ne moreš obvladat, da ne bi še česa pojedel :)-:)-

Jaz imam danes 24. dan in me prav zanima, kaj mi bodo bombončkiklomifenčki naredili s ciklusom??

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:30:02   
Bety
O Udb...vse,kar počneš, vpliva na tvojo bebico...zato je zelo lepo, da se učiš...bo tudi ona pridna študentka...nizek pritisk, pa itak vpliva na :nosecka: ...kako si pomagati???..doma imeti dovolj spanja (9 ur v komadu)...pa vodo piti,pa meditirati s ogledom na ekran in RR...:)- :)- :)- ....

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:31:54   
Bety
Maša, kako si pila Klomifen??? Si merila O potem??? Si čutila napetost v trebuhu???Te je zeblo bolj kot običajno??? Piješ Dabroston???

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:32:03   
Tina76
Pozdravček!

Ah spet ta dež:grrr:. Jaz pa sedaj ko čakam na rezultate sploh ne morem spat. Moj :love: odide ob 7.15 in takrat vstanem tudi jaz. Pa bi lahko še tako sladko spala sedaj ko sem na bolniški. Živčki mi delajo 200/h. Uraden test imam 29.4., sama ga bom pa naredila že 25.4. Saj jaz mislim, da bo že realno, a ne?

Poskušajmo se imet lepo kljub dežju.

Čao
Tina

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:33:56   
Bety
Ufffff Tinka...jaz sem malo sklerozna...:ups:...Kaj si ti že imela ta mesec???

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:40:29   
Tina76
15.4.sem imela ET. Sedaj pa to neskončno čakanjeeeeeeeee.:grrr::grrr::grrr:

Upam na :modri::roza::modri::roza::modri::roza:

Tina

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:41:49   
Maša26
Bety, saj se prav zadržujem, da ne bi na RR utrujala z vsemi podrobnostmi :)-:)-

Torej, klomifen sem jemala od 4.-8. dne, potem sem bila pri Rešu, ki mi je rekel, da imam tri folikle in da bi bila lahko O tam nekje 17. dan. Nekako sem res takrat čutila ves trebuh, kot da bi me nekaj ˝dol vleklo˝, v glavnem, neke bolečine. Potem sva ˝pod prisilo˝ :)-:sloncek::sloncek::)- in sedaj čakam, kaj bo. Se mi zdi, da imam že ene take mini bolečine kot pred M.. Ma sploh se ne upam več opazovat, ker sem v vseh teh mesecih že doktorirala iz (lažnih) znakov. No, včeraj sem opazila na hlačkah eno kapljo krvi, ampak bi jo mogla skoraj z mikroskopom gledat, tako da ni bila vgnezditvena ;)

Zeblo me niti ni, Dabrostona pa tudi nimam :zmeden2:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:47:26   
ronni
:kava:
Tina 76, tudi jaz mislim na tebe,da ti je le uspelo. Da ne moreš spat,čist normalno. Pa še enkrat ti svetujem,da si najdeš nekaj kar si res zeloooo želiš delat,da čimmanj misliš na :modri::roza:.
Sicer pa lušn je bit pameten-že kar vem,da bom jaz ista ali pa še slabša.
Naj ti :angel: pomagajo!!!!!!!!
Saj ni več tako dolgo! Kaj pa je en teden proti vsem času do sedaj, ko se trudita!!!!!
LEP DAN!!!!!!
Saška

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:55:40   
Bety
Ufff Tina...DRŽIM PESTI!!!!!!....Povej, prosim te, koliko so ti jih dali na gretje, koliko imaš na zalogi???...Je punkcija bolela???...Imaš napet trebuh? Kdaj ste s partnerjem nehala :sloncek::sloncek::sloncek: in če se držiš nasveta - noben orgazem??? Prosim, povej...

Maša...ti kar povej vse, ker to je namen tega foruma in ne pogovor o vremenski napovedi...:love::love::love:

Glede O pri Klomifenu, pa so napovedi včasih nepredvidljive....17. dan je statistika...v resnici je lahko prej ali pa cel teden pol...Spomnim se soborke, ki je zanosila tik pred M...dvojčka...in zaradi vseh teh hormonskih sprememb, nista mogla preživeti...no, v drugo je potem uspelo...mislim, da je bila saba...

Astra???Kaj si žalostna???

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kofetek za vse
19.4.2005 7:58:50   
Maša26
Bety, hvala za info :rozica::):rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:03:06   
biba77
He, he,... Bety. :)
Se tri dni imam Dabrostoncke, potem cakam na M in potem sele Klomifen.
Sicer pa me ze (reci in pisi) 17. dan boli kriz. Vam recem, krizev je moj pot do strucke...

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:05:39   
Anitka
Morgen :zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava: - pa hitro nalijte in zraven dodajte kaj redilnega:zaspan::zaspan:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:05:56   
biba77
Nisem zalostna, samo Klomifen se mi ne zdi cudezna tabletka; zdaj ga ne bom prvic jemala...
Zakaj pa bi Maso naj zeblo?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:07:31   
pika74
dons jest častim kofetk :kava::kava::kava::kava:

:metulj:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?