|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:12:23   
Pikapolonica
Ja, danes me pa že glava boli od pretiranega razmišljanja (se vidi, da so zadnje čase možgančki bolj na paši, kot kaj drugega) kako gre besedilo od tiste pesmi:

Ko si srečen...., ko si srečen...., ko si srečen in ko srečo rad bi še delil z nekom, ko si srečen....

Bolj ko razmišljam, bolj se spomnim samo dveh:

... po kolenih potokljaj...
in
... glasno vzklikni svoj hura.

Najhuje pa je to, da sem o tem začela razmišljati že zjutraj in se mi tako ta sreča že cel dan kotali po glavi.

Pomoč!!!

LP, :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:13:39   
total
No lepo razmišljaš:bravo:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:20:58   
anckabancka
Ko si srečen:
-daj z dlanjo udari v dlan
-tleskni s prsti razigran
-po kolenih potolkljaj
-krepko z nogo butni v tla
-glasno vzklikni svoj hura!

Upam, da ti bo pomagalo... Kak je luštno ko smo srečni!

Anči :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:21:22   
_katka_
... zdaj z dlanjo udari v dlan ...
... tleskni s prsi razigran ...
... z nogo močno butni v tla ...

No, mogoče se bo še katera kaj spomnila.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:21:59   
_katka_
anckabancka, medve sva pa sinhronizirani...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:24:25   
Anonimen
Zakaj si pa užaljen? a zaradi sosednjega foruma?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:32:18   
_katka_
Raje ne misli na splošno, ker na splošno nič ne velja.;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:41:50   
Anonimen
Tole o užaljenosti pa res nikamor ne paše, če ne poveš zakaj.

Če te je pa tvoja grajala pa me nismo nič krive.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:48:19   
Anonimen
Po mojih izkušnjah moške kritizirajo tiste ženske, ki so nezadovoljne (same s sabo ponavadi) v razmerju s partnerjem. Ponavadi tudi moški del takega partnerstva kritizira vse ženske.
Če pa sta dva v partnerstvu srečna in se zavedata svojih prednosti in pomanjkljivosti ter se medsebojno dopolnjujeta, potem pa ni nobenega kritiziranja v smislu, ah ženske, ali ah, moški.
Meni ni še nikoli padlo na pamet, da bi mojega :love: kritizirana kot predstavnika moškega spola, če kaj rečem to leti na njegovo osebnost, ne pa na to, ker je moški. Hvala bogu, da ga imam.
Mi je pa zelo grdo slišati (pa bom sedaj NEKATERE ženske skritizirala), ko ena moja znanka stalno jamra, kakšen kreten je njen dec (njen izraz) in da so vsi isti, ker mora ona vse doma narediti on se pa pred tv uleže. Pa me je enkrat tolk zjezila, da sem jo pol vprašala, pa si ga kdaj sploh prosila, če ti pri kakem gospodinjskem opravilu pomaga. In mi je rekla, kaj bi ga spraševala, saj mi itak ne bi. Ej, to si je pa čist sama kriva, če ga niti vpraša ne, potem ga tudi nima pravice kritizirat, še posebej pa nima pravice to kar na vse posploševat.
Sama sem obkrožena s samimi fajn moškimi in se zelo dobro razumemo, pa nikoli ni nobene slabe besede na en ali drug spol slišati.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ko si srečen....
2.6.2005 16:55:26   
Anonimen
vsaka si sama izbere moškega nišče nikogar ne sili koga moraš imet.to je bilo nekoč,da so starši izbirali može hčeram danes pa več ne.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ko si srečen....
2.6.2005 20:37:40   
zoya_
Alika res je... jest mam tud kolegico, še predno se je poročila, je jamrala in jamrala, pa ta problem pa un problem, pa ne vem, kva še vse, ampak poročila pa zanosila je pa še vseeno z njim... kva pol jamraš bemu boga :zmeden2:
vsaka si svojga zbere in vsak si svojo zbere 8)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ko si srečen....
2.6.2005 20:45:14   
Anonimen
ja pa so skup po par let se kregajo namesto da bi šli še ob pravem cajtu narazen pol pa se še poročijo:zmeden::zmeden::zmeden2::zmeden2:no ja nekateri pa pač kasneje pokažejo zobe,veš.moj je isti kot je bil,ko sva se spoznala pa sva skupaj zdaj 8 let.saj pridejo težave vsepovsod pa se marsikaj tudi da rešiti ampak eni pač nočejo reševati,kar bi še lahko.si mislijo saj je še dosti punc ali fantov na svetu.ampak življenje je prekratko nikoli ne vemo kaj nas lahko doleti.:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ko si srečen....
2.6.2005 21:08:02   
Anonimen
- brž ponovi vse od prej...

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ko si srečen....
2.6.2005 21:08:45   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ko si srečen....
2.6.2005 22:25:54   
babylove
pikapolonica, meni tudi gre ta ista pesem že 2 dni po glavi :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?