Anonimen -> Ko si srečen.... (2.6.2005 16:48:19)
|
Po mojih izkušnjah moške kritizirajo tiste ženske, ki so nezadovoljne (same s sabo ponavadi) v razmerju s partnerjem. Ponavadi tudi moški del takega partnerstva kritizira vse ženske. Če pa sta dva v partnerstvu srečna in se zavedata svojih prednosti in pomanjkljivosti ter se medsebojno dopolnjujeta, potem pa ni nobenega kritiziranja v smislu, ah ženske, ali ah, moški. Meni ni še nikoli padlo na pamet, da bi mojega :love: kritizirana kot predstavnika moškega spola, če kaj rečem to leti na njegovo osebnost, ne pa na to, ker je moški. Hvala bogu, da ga imam. Mi je pa zelo grdo slišati (pa bom sedaj NEKATERE ženske skritizirala), ko ena moja znanka stalno jamra, kakšen kreten je njen dec (njen izraz) in da so vsi isti, ker mora ona vse doma narediti on se pa pred tv uleže. Pa me je enkrat tolk zjezila, da sem jo pol vprašala, pa si ga kdaj sploh prosila, če ti pri kakem gospodinjskem opravilu pomaga. In mi je rekla, kaj bi ga spraševala, saj mi itak ne bi. Ej, to si je pa čist sama kriva, če ga niti vpraša ne, potem ga tudi nima pravice kritizirat, še posebej pa nima pravice to kar na vse posploševat. Sama sem obkrožena s samimi fajn moškimi in se zelo dobro razumemo, pa nikoli ni nobene slabe besede na en ali drug spol slišati.
|
|
|
|