|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 18:58:45   
Anja
A je potrebno sporočit onim tetam iz CSD da si se zaposlil?

In po možnosti to vpliva na višino otroškega dodatka??

Anja :ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:01:01   
Anonimen
Sporočit veš da moraš, mislim, da v 15 dneh. Bi rekla, da na OD ne vlipva, ker si dala itak lanske dohodninske podatke, vpliva pa na vrtec, če maš malega v vrtcu. Na OD bo vlivalo drugo leto.

pa ne da si šiht dobila? bravo.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:09:43   
Anonimen
Jst pa iz Anjinega posta čutim eno navihanost, sproščenost, zato se mi ne zdi, da je želela s "tetami" koga žalit. Pač, sej včasih tako rečemo. tud za tiste iz banke, al pa iz gostilne, al pa...kaj pa vemše kje.

Sploh na vassi smo vsitete in strici.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:10:40   
Anja
Moje osebne izkušnje s socialnimi delavkami so (kako naj povem kulturno) izredno slabe.

Verjamem, da obstajajo zelo prijetne in prizadevne socialne in strokovne delavke na CSDju.

Žal pa nisem imela sreče, da bi s tako sodelovala.

P.S. v prejšnjem postu s "teto" nisem mislila nič slabega ;)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:11:22   
Anonimen
No, saj sem rekla, da ne:-))

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:14:58   
Anja
Ej, al bina šiht , jaz, važička že mam :bravo: jaz :)-

...sam sem začela nekaj mrdat po tem kdaj moram oddat novo vlogo, pa staro odločbo sem iskala, pa sem se spomnila na to... :(

..ponosna sama nase, da še nisem prepozna :)-

..in ja, moja srakica je v vrtcu (stara 4 leta in sila gobčna frajla) :)-:)-

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:17:20   
Anonimen
Aja, pol pa v redu:-))

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 19:22:43   
Anonimen
Nesti moraš prvo plačilno listo, ko jo boš dobila, da ti bodo na novo obračunali karkoli že.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 20:21:33   
Pupica
Evo info iz prve roke.
Ne ni rok 15 dni, temveč sporočiš po prvi prejeti plači!!!Torej če začneš 1.3.delat sporočiš, oz.moraš poslat prvo plačilno listo, ko jo dobiš.

Kot zanimivost, če partner izgubi delo in javiš spremembo(mislim, da to kar nekaj vpliva 1 plača ali 2) in javiš osebno, te odslovijo,češ da za dva meseca itak ni potrebe, pol je pa že čas za novo vlogo dat???...:zmeden::zmeden::zmeden:.No k s sreč sem brala en post, kjer je ena predlagala, da novo vlogo oddaš po pošti priporočeno in jo morajo obravnavat. Sicer sem 2 meseca izgubila, ker tega nisem vedla, padla sem pa 2 razreda nižje.
Tko da punce fejst se pozanimejte. Nazaj mi ne bo dal nihče, kljub napaki gospodične za pultom. Če bi jaz zamolčala, bi verjetno vračala:(
Lp
:kuza:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 21:05:59   
Sarina
Imela bi samo "pripombo" na Sijo - da tudi jaz žal še nisem srečala prizadevne socialne delavke, ki bi naredila več kot je nujno (kvečjemu manj :() - velja za CSD v našem kraju. Verjamem, da se ponekod tudi najdejo dobre, v večini pa vsekakor niso. ;)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ko se zaposliš...
22.2.2005 21:30:13   
Anja
Uuuu pol bom pa menda morala za nazaj vračat al kako, če prejemam plačo od oktobra 2004?

Pa še s polnimi uhami bom šla domov :(

Jutri jih pokličem, pa vam poročam kako je z zadevo ;)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ko se zaposliš...
23.2.2005 10:50:59   
Pupica
Anja jaz ti predlagam, da si tiho in oddaš marca novo vlogo in upaš na čimboljši razplet.
Fora je v tem, da imajo zgleda vse podatke, le da jih uporabijo le takrat ko njim paše.Ker v nasprotnem primeru, mislim, da nam ne bi bilo treba dostavljati podatkov o prejemkih.ALi pač?:zmeden:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?