Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko je vse skupaj že smešno 17.6.2005 10:54:23
|
|
|
|
katjandraž
|
Čist verjamem. Prejšnji mesec, prvi po prenehanju jemanja KT, sm bla ista. Tud en teden prej, pol je pa :hudicek: prezgodi pršla. Zdej mam pa jst tud še 8 dni do :hudicek:, pa me že 3 dan vse neki tišči, pa križ me boli, joške pa še ne. Upimo na najboljš! Glede klomifena ti bo pa kera druga povedala, k jst na srečo nimam izkušenj z njim. :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Ko je vse skupaj že smešno 17.6.2005 10:56:52
|
|
|
|
kajča
|
billa se ti pridružujem, tudi jaz imam še 8 dni do grde :hudicek:, pa iščem znake. Drugače imam občutek, da se je tokrat prijelo, ampak me skrbi ker nimam posebnih znakov. Me sicer zelo bolijo ledvica, pa prebave ni, kar je zelo čudno, ker imam ponavadi nenormalno dobro. Vsake toliko čase pošlatam bradavičke, če me kaj bolijo, a nisem obsedena, a kaj:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Ko je vse skupaj že smešno 17.6.2005 11:04:40
|
|
|
|
Mijavček
|
Pri meni je to vsakomesečni pojav... že 10 dni pred M:hudicek: me že vse boli... najhujš je ker se ne da ločit PMS znakov od :nosecka: znakov, zdaj pa čaki 10 al pa 8 dni, pa gruntej.... Za znort, se strinjam! M:muca:
|
|
|
|
Ko je vse skupaj že smešno 17.6.2005 17:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
billaaaaa!!!si že korak bližeeee!!!!!!!!!;):)-:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?