Ko je vse skupaj že smešno (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

billa -> Ko je vse skupaj že smešno (17.6.2005 10:46:10)

Oj, punce, ma lahko vrjamete?, da je danes šele 20 dan ciklusa, torej še celih 8 dni do predvidenega dneva :hudicek: in jaz sem že čisto boga. Joške imam kot 2 boleči meloni in spodaj me skozi nekaj špika.
Zdaj pa res nevem več kaj naj si mislim:
-je res toliko na psihi in so vsi znaki pogojeni z željo?
-so to stranski učinki klomifena?
-ali sem svetovni rekorder v hitrosti nosečniških znakov

:)-:zmeden::)-:zmeden::)-:zmeden:

katjandraž -> Ko je vse skupaj že smešno (17.6.2005 10:54:23)

Čist verjamem. Prejšnji mesec, prvi po prenehanju jemanja KT, sm bla ista. Tud en teden prej, pol je pa :hudicek: prezgodi pršla. Zdej mam pa jst tud še 8 dni do :hudicek:, pa me že 3 dan vse neki tišči, pa križ me boli, joške pa še ne. Upimo na najboljš! Glede klomifena ti bo pa kera druga povedala, k jst na srečo nimam izkušenj z njim.

:miska::miska::miska:

kajča -> Ko je vse skupaj že smešno (17.6.2005 10:56:52)

billa se ti pridružujem, tudi jaz imam še 8 dni do grde :hudicek:, pa iščem znake. Drugače imam občutek, da se je tokrat prijelo, ampak me skrbi ker nimam posebnih znakov. Me sicer zelo bolijo ledvica, pa prebave ni, kar je zelo čudno, ker imam ponavadi nenormalno dobro. Vsake toliko čase pošlatam bradavičke, če me kaj bolijo, a nisem obsedena, a kaj:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Mijavček -> Ko je vse skupaj že smešno (17.6.2005 11:04:40)

Pri meni je to vsakomesečni pojav... že 10 dni pred M:hudicek: me že vse boli...
najhujš je ker se ne da ločit PMS znakov od :nosecka: znakov, zdaj pa čaki 10 al pa 8 dni, pa gruntej....

Za znort, se strinjam!
M:muca:

billa -> Ko je vse skupaj že smešno (17.6.2005 11:07:28)

8)8)8)8)bo treba kakšno peticijo, da naredijo super senzibilne teste za nas neučakanke:)
Jaz sem bila zdaj nekaj časa zelo mirna, ampak ta mesec je pa res kriza. Sploh, ker full upam, glede na to, da je po laparoskopiji pa še klomifen je na pomoči:)-

Anonimen -> Ko je vse skupaj že smešno (17.6.2005 17:24:11)

billaaaaa!!!si že korak bližeeee!!!!!!!!!;):)-:bravo:

Stran: [1]