|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko gre spat kašlja :(
8.3.2009 15:35:54   
Maleal
Naša tamala je imela letos že 2x bronhitis,vmes prehlad,virozo,vnetja...zdaj je pojedla antibiotik,danes dobi zadnje vpihe beroduala in flexotide,a je spet začela kašljat,čez dan se kar izkašlja, ji dam prospat ali tropotčev sirup,ko pa gre spat pa je za znoret,se drgne v eno,pred tem ji dam panatus,namažem z materino dušico,dvignem vzglavje,prezračim sobo.Kaj bi še nardila,da bo lažji spanec in je ne bo zbujal kašelj?A ji lahko dam med in smrekove vršičke?Stara je pa 22 mesecev,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko gre spat kašlja :(
8.3.2009 15:50:57   
Anonimen
Meni pride na misel edino veliko vlage v prostoru in ne pretopel zrak (do 20 stopinj).

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2009 21:04:29   
NRMM
Pisker vrelih kamilic k postelji,ko zaspi.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2009 22:12:31   
Čajček
Jaz sem pa tu na forumu prebrala, da pomaga čebula. Jo zrežeš in daš v spalnico. Smrdi sicer hudo, ampak pomaga. Naši napadi kašlja so se, seveda v kombinaciji s sirupi in materino dušico, umirili in izzveneli.
Žal se ne spomnim katera je to povedala, ker bi se ji rada iz srca zahvalila.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2009 7:08:15   
skuštrana
Jaz sem pa tu na forumu prebrala, da pomaga čebula.

Res je. Mi smo imeli strašne probleme 2 zimi nazaj. Na koncu je res pomagala čebula (sirup iz nje, jaz je v sobo nisem obešala, ker bi me mož nekam poslaluser posted image ) in pa kamilične kopeli pod posteljo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2009 8:44:31   
Anonimen
ste pa res bogiuser posted image

Nasemu sem jaz tudi naredila sirup
narezala sem cebulo na kolobarje gor nalila med pa se ene dve plasti,ze cez cca 2uri cebula spusti sok in potem sem mu dala to za pit veckrat na dan.Je pa res,da naslednjic,ko je kasljal nisem tega spravila v njega,ker ko je zavohal to je skoraj bruhal.Je res malo neprijetnega okusa.
Imam se nekaj domacega sirupa iz smrekovih vrsickov,ce rabis....Nam ta ni kaj ekstra pomagal.
Pa inhalacije se.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2009 9:12:50   
marty5
Poleg vsega naštetega pomaga Sinecod sirup - deluje na "center za kašelj". Ga dobiš v lekarni, otroški je od 2. meseca dalje.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 10:08:46   
matkica
smrekovi vršički zelo pomagajo.vsaj mojim otrokom so.Ko so  bili majhni so tudi kar naprej kašljali,pa sem jih zdravila z materino dušico in smrekovimi vršički.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2009 6:44:53   
s.
Seveda pomagajo smrekovi vršički in jih lahko daješ. Pa tisto s kamilicami pod posteljo bo tud držalo.
Če ne pač, vlažilec prostora. Pri moji ssestri se je kašelj končal odkar ga imajo.

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 12:12:58   
pupika
Nam je tudi pomagal sirup iz smrekovih vršičkov, naj bi imelo funkcijo izkašljevanja, da se sluz lažje odlušči iz pljuč in hkrati pomiri kašelj. Meni je enkrat farmacevtka predlagala prospan, pa sem mu ga dajala čez dan, pa sem videla, da nam bolj pomaga sirup iz smrekovih vršičkov. Pa čebula, to je res kar pravijo, jaz sem našemu malemu obesila narezano čebulo v bližino postelje in je res boljše spal, nič ni bilo kašlja, še dihal je normalno skozi nos, nekaj časa pa niti dihati ni mogel, ker se mu je zamašil nos.Pa sirup iz čebule tudi kar doma naredim, čebulo narežen na kolobarje in namočim v med, nato mu dam ta sirup kar v čaj in dodam še nekaj meda, da prikrije okus po čebuli.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?