|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjige za 4-letnico
2.11.2007 18:20:09   
PikaNogavicka
Zivim v Ameriki in mojo skoraj 4-letno Pikico vzgajam dvojezicno. Kdor ima kakrsnekoli izkusnje z dvojezicno vzgojo, bo potrdil, da je to zelo tezko. Zato rabim pomoc.

Babica in Tata ("dedek" je prevec podobno besedi "daddy"...) bosta prisla cez en mesec na obisk iz Slovenije in jaz bi rada, da bi Pikica dobila cimvec knjig.

Prosim za predloge knjig, ki so primerne zanjo. In to v dveh kategorijah:
- knjige, ki imajo veliko slik in malo texta, da jih lahko poskusa sama brati
- knjige ki jih jaz berem njej

Ce ima kdo kaksne knjige, ki mi jih hoce prodati ali podariti, prosim, posljite mi sporocilo.

V zameno zahko jaz posljem kaj iz Amerike.

Vnaprej najlepsa hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjige za 4-letnico
2.11.2007 18:48:09   
nuala
Mojadva ( 3 in 5 let ) imata rada klasike:
- Rdeča kapica
- Volk in sedem kozličkov
- Trije prašički
- Sapramiška
- Oton Župančič ( pesmice )
- Žogica nogica
- Kdo je napravil Vidku srajčico
- Muca Copatarica

Od novejših pa obužujeta knjigice "Mišek Tip" in jih znova in znova beremo, znamo pa že celo odlomke na pamet.

Vem, kako težka je dvojezična vzgoja. Jaz poskušam tudi s pravljicami in pesmicami na CD - ju, te vedno poslušamo v avtu.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu PikaNogavicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2007 18:49:57   
nuala
Pe še to sem pozabila, babica nam pošilja revije Zmajček in Cicido. te tudi radi beremo in izpolnjujemo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2007 18:57:14   
bskrle
Maček Muri, sVETLANA mAKAROVIČ(Sapramiška), Dane Zajc (pesmi), Oton Župančič, Anica Černejeva, 

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 11:07:52   
flikflak
sovica oka (makarovič), pod medvedovim dežnikom (makarovič), nenavadna želja (modic), mali medo (kovač), kdo je napravil vidku srajčico (levstik), jure kvak kvak (vegri), juri muri v afriki ( pavček)

To je nekaj izbora naše tavelke.
Lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 0:17:50   
PinkaPolonka
Mi smo sicer malo mlajši (3 leta), tako da ne vem, če vam pride v poštev, ampak mali in tudi jaz sva čisto navdužena nad zbirko drobižki:
-Metuljček Matiček (Antoon Krings),
-Mravlja Marička,
-Čebela Adela...

Super zgodbe o žuželkah, katere živijo na istem vrtu...in se njihove zgodbe občasno prpletajo. Naprimer: zgodba o komarju Marku, katerega oče je zdravnik, ki zdravi samo z inekcijo. In posledično naj bi tudi Marko postal zdravnik, ki pa to noče postati, dokler nekega dne k njim na obisk ne pride kresnička, katere lučka je nehala goreti...

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 8:57:17   
Gordana-3
Moja tri letnica ima rada še tele: Pedenjped, Bobek in barčica, Kekec in Bedanec, Kekec in Pehta, Kekec in Prisank in Mojco Pokrajculjo.

(odgovor članu PinkaPolonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2007 21:48:22   
Nea
Tudi mi od babice dobimo Cicido in Pika polonico.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.