|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjige Mojster Miha
24.12.2009 22:25:48   
melakris
Pozdravljeni!
Iščem knjigo o Mojstru Mihi- vem da so izhajale pri Mladinski knjigi, vendar jih ne zasledim nikjer na internetu. Izhajale so leta 2002. Ali ima kdo kak izvod naprodaj?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjige Mojster Miha
25.12.2009 9:18:17   
inja2
tole pa tudi mene zanima...

(odgovor članu melakris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2009 11:33:00   
SaaS
Jaz imam eno, ki sem jo kupila pred dvemi leti v svetu knjige. Potem sem videla, da naj bi bile še tri in sem jih povsod iskala, a jih nisem našla.

Spraševala sem kolega, ki dela na MK in precej dobro pozna literaturo (tudi otroško), ki jo izdajajo, a se mu sanjalo ni o tem...

Če jih kje zaslediš bom zelo vesela kakšne informacije, sama pa težko pomagam.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2009 11:46:36   
zvesta
Po mojih informacija je bila izdana le ena knjiga, potem pa nobena več. Ta ima naslov Mojster Miha. Zavozlanke in uganke.

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu melakris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2009 11:50:31   
zvesta
Aha, potem so pa še v podobni zbirki izšle:

Malči ima delo
Miha ima rojstni dan
Mihovi škornji
Miha reši ježke
Mojster Miha. Zavozlanke in uganke
Vojc in pošast : dopolnjevanka in pobarvanka
Velika Mihova dopolnjevanka in pobarvanka

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2009 15:32:24   
honey
Jaz imam doma knjigo Mihovi škornj, vem pa, da obstaja tudi knjiga Miha reši ježke, ki jo imajo v knjižnici v Logatcu. Za ostale knjige pa ne bi vedela. Res pa je, da je imel naš enkrat tudi neko Mihovo pobarvanko ali nekaj podobnega, kupila pa sem v kompletu s knjigo v Svetu knjige. Ampak to je bila edina knjiga, ki sem jo dobila od MM. Žal, tudi jaz bi še kakšno kupila. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2009 13:44:34   
Metuljček Cekinček
Knjig o Mojstru Mihi ne prodajajo več. Imajo pa vse štiri slikanice (pobarvank in zavozlank nimajo) v knjižnici.

No, vsaj v knjižnici v Domžalah jih imajo. Sicer niso v najboljšem stanju, pa vendar.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?