Knjige Mojster Miha (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

melakris -> Knjige Mojster Miha (24.12.2009 22:25:48)

Pozdravljeni!
Iščem knjigo o Mojstru Mihi- vem da so izhajale pri Mladinski knjigi, vendar jih ne zasledim nikjer na internetu. Izhajale so leta 2002. Ali ima kdo kak izvod naprodaj?

Hvala!

inja2 -> RE: Knjige Mojster Miha (25.12.2009 9:18:17)

tole pa tudi mene zanima...

SaaS -> RE: Knjige Mojster Miha (25.12.2009 11:33:00)

Jaz imam eno, ki sem jo kupila pred dvemi leti v svetu knjige. Potem sem videla, da naj bi bile še tri in sem jih povsod iskala, a jih nisem našla.

Spraševala sem kolega, ki dela na MK in precej dobro pozna literaturo (tudi otroško), ki jo izdajajo, a se mu sanjalo ni o tem...

Če jih kje zaslediš bom zelo vesela kakšne informacije, sama pa težko pomagam.

zvesta -> RE: Knjige Mojster Miha (25.12.2009 11:46:36)

Po mojih informacija je bila izdana le ena knjiga, potem pa nobena več. Ta ima naslov Mojster Miha. Zavozlanke in uganke.

zvesta -> RE: Knjige Mojster Miha (25.12.2009 11:50:31)

Aha, potem so pa še v podobni zbirki izšle:

Malči ima delo
Miha ima rojstni dan
Mihovi škornji
Miha reši ježke
Mojster Miha. Zavozlanke in uganke
Vojc in pošast : dopolnjevanka in pobarvanka
Velika Mihova dopolnjevanka in pobarvanka

honey -> RE: Knjige Mojster Miha (28.12.2009 15:32:24)

Jaz imam doma knjigo Mihovi škornj, vem pa, da obstaja tudi knjiga Miha reši ježke, ki jo imajo v knjižnici v Logatcu. Za ostale knjige pa ne bi vedela. Res pa je, da je imel naš enkrat tudi neko Mihovo pobarvanko ali nekaj podobnega, kupila pa sem v kompletu s knjigo v Svetu knjige. Ampak to je bila edina knjiga, ki sem jo dobila od MM. Žal, tudi jaz bi še kakšno kupila. 

Metuljček Cekinček -> RE: Knjige Mojster Miha (30.12.2009 13:44:34)

Knjig o Mojstru Mihi ne prodajajo več. Imajo pa vse štiri slikanice (pobarvank in zavozlank nimajo) v knjižnici.

No, vsaj v knjižnici v Domžalah jih imajo. Sicer niso v najboljšem stanju, pa vendar.

Stran: [1]