Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Knjige, koristne za življenje 19.2.2012 19:57:59
|
|
|
|
Felicita
|
Odvisno a hočeš leposlovje al pač 'svetovalno knjigo'? Pet jezikov ljubezni je ena taka npr.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Knjige, koristne za življenje 19.2.2012 20:00:09
|
|
|
|
josephine27
|
Prva, ki mi je padla na pamet o partnerskem odnosu je Najina ljubezen avtorja se žal ta trenutek ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Knjige, koristne za življenje 19.2.2012 20:10:18
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Odvisno a hočeš leposlovje al pač 'svetovalno knjigo'? Pet jezikov ljubezni je ena taka npr. Svetovalno knjigo. Hvala za predlog.
|
|
RE: Knjige, koristne za življenje 19.2.2012 20:24:00
|
|
|
|
enkratna
|
Formule ljubezni : ne zapravimo življenja v iskanju prave ljubezni / Zoran Milivojević Nezvestoba : kako razumeti nezvestobo, se soočiti z njo in premagati njene posledice : priročnik / Veronika Seles Priročnik pozitivne revolucije / Edward de Bono (pa še nekaj drugih njegovih knjig je zanimivih) Menim, da so knjige/priročniki o odnosih med partnerji smiselne le takrat, ko razumemo nekatere bistvene sestavine tega odnosa: najprej sebe, ljubezen.... Zato tak izbor knjig z moje strani :)
|
|
|
|
RE: Knjige, koristne za življenje 19.2.2012 23:32:19
|
|
|
|
mateyka
|
Ljubezen in duhovna rast, M. Scott Peck
< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.2.2012 23:34:10 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?